Feedback

Feedback

Dedeman, companie antreprenorială

100% românească

Cum suntem dedicați planurilor tale?


„Dedicat planurilor tale" nu este doar un slogan, este o garanție a faptului că serviciile ce poartă amprenta Dedeman, liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, sunt unele complete. Fiecare plan al colegilor, clienților și partenerilor noștri se transformă pentru noi într-o motivație și o promisiune: cea de a-l transforma în realitate.

Rețeaua Dedeman

61 de magazine în aproape toate județele țării își așteaptă clienții dornici să-și amenajeze casele și grădinile de la A la Z.

Angajator de top

Credem că cei peste 12.000 de angajați sunt, de fapt, stâlpul de temelie al companiei, fiind cheia succesului Dedeman.

Serviciile noastre

În oricare dintre magazinele Dedeman, clienții au la îndemână servicii și facilități care îi vor ajuta să-și îndeplinească planurile.

Magazin online

Cu peste 85.000 de produse pentru casă și grădină, site-ul Dedeman oferă posibilitatea de a comanda online, cu livrare la domiciliu.

Dedeman în cifre

Peste

13.000

de angajați

Rețea de

62

de magazine

Peste

30 ani

de experiență

Peste

85.000

de produse

Despre noi

Povestea noastră

Cum toate poveștile românești încep cu zicala „A fost odată ca niciodată", capitolele poveștii de succes Dedeman își încep istorisirea în anul 1992 când doi antreprenori români au dezvoltat lanțul de retail Dedeman. Ținta businessului este reprezentată de materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul.

Valori

Dedeman înțelege succesul ca rezultat al onestității, perseverenței, ambiției și lista continuă. Fideli valorilor noastre, avem încredere că și pe viitor vom fi cea mai potrivită alegere pentru fiecare dintre clienții și colaboratorii noștri.

Responsabilitate socială

Dincolo de dezvoltarea economică, Dedeman și-a asumat angajamentul continuu de a contribui la îmbunătățirea vieții comunității din care face parte și în care își desfășoară activitatea. De-a lungul vremii, compania Dedeman a investit în sport, educație, cultură și în planuri pentru comunitate și mediu, toate acestea fiind acum însumate sub umbrela proiectului "Planuri de bine"

Comunicate de presă

Aici găsești cele mai recente comunicate de presă emise de compania Dedeman.

Informări

Aici găsești cele mai recente informări emise de compania Dedeman.

Certificări ISO

Ne preocupăm să fim conformi celor mai înalte standarde privind calitatea serviciilor și produselor furnizate.

Contact colaboratori

Îți dorești o colaborare cu Dedeman? Completează propunerea ta în formularul destinat furnizorilor sau instituțiilor publice.