Feedback

Feedback

Baterii chiuveta bucatarie

(274 produse)
Atunci cand vrei sa amenajezi sau sa renovezi o bucatarie, pe langa chiuveta, este important sa alegi si o baterie care sa se asorteze cu designul sau stilul bucatariei. Poti alege o baterie chiuveta bucatarie cu monocomanda sau dubla comanda, cu montaj pe perete sau stativ, cu pipa fixa sau mobila, in functie de preferinte sau nevoi.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Bucataria ta merita o baterie de calitate, astfel aici poti alege dintr-o varietate de modele de baterii chiuveta bucatarie, cu design, material si culori diverse, care sa vina in intampinarea nevoilor tale.

Un prim lucru care trebuie luat in considerare cand se achizitioneaza o baterie bucatarie, este materialul acesteia. Inoxul si alama sunt principalele tipuri de material folosite pentru realizarea de robinete bucatarie, dar puteti gasi si baterii din material compozit, cu diverse finisaje. Fiecare material asigura durabilitate, rezistenta la zgarieturi, precum si rezistenta sporita la temperaturi inalte.

Un alt lucru important care trebuie luat in calcul atunci cand cauti o baterie, este tipul de comanda sau modul in care actionezi apa. Aici poti regasi baterii bucatarie cu monocomanda, usor de utilizat, prevazute cu un singur robinet, pe care il poti roti fie spre stanga, fie spre dreapta, in functie de tipul de apa de care ai nevoie, dar si baterii de bucatarie cu dubla comanda care au 2 robineti separate, unul pentru apa calda, iar celalalt pentru apa rece, care se potrivesc cel mai bine unui stil clasic de amenajare.

Un alt detaliu important inainte de a investi intr-o baterie de bucatarie, este referitor la tipul de pipa. Ai la dispozitie varianta cu pipa fixa, o varianta clasica care nu poate fi miscata deloc, dar si varianta mobila. Putand misca pipa spre stanga ori spre dreapta, ai posibilitatea de a spala vase mai mari, sa multi jetul de apa dintr-un loc in altul sau dintr-o cuva a chiuvetei in alta. In plus, exista si varianta de baterie bucatarie cu dus, care iti permite sa clatesti vasele foarte usor, fara sa stropesti imprejur. Astfel, in functie de obiceiurile din bucatarie, daca gatesti mai rar, o baterie simpla, cu pipa fixa este suficienta, insa daca gatesti frecvent, des, este mai indicata o baterie cu pipa retractabila si mobila.

Nu in ultimul rand designul joaca un rol important. Moderne sau clasice, bateriile sunt diferite si pot fi alese in functie de mobilierul din bucatarie sau de stilul pe care doresti sa il adopti. Daca ai mobilierul modern, o baterie cu linii drepte sau usor curbate, cu pipa inalta, s-ar potrivi cel mai bine in bucataria ta, insa daca ai optat pentru un mobilier vintage, o baterie curbata sau cu pipa dreapta, cu dubla comanda si robineti de tip stea sau chiar o baterie bucatarie aurie sau baterie bucatarie bronz, ar fi ideale.

Indiferent de bateria de bucatarie aleasa, de la materialul folosit, mobilitatea pipei, tipul de comanda al bateriei, pana la design, culoare si functii speciale, cu siguranta spalatul vaselor va deveni in sfarsit o placere.
Comparator