• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Vase wc

    Vasele WC reprezinta elemente  esentiale in orice spatiu sanitar. Imbinand atat latura functionala, cat si cea estetica, acestea reintregesc baia dumneavoastra, integrandu-se cu usurinta in orice design existent. Cu montajul suspendat sau pe pardoseala, vasele WC sunt realizate intr-o varietate de modele, pentru a satisfice orice exigente.  

    34 produse

      Puteti alege dintr-o gama variata de vase WC, avand posibilitatea de a realiza un tot unitar alaturi de alte elemente prezente in spatiul sanitar, precum lavoarul sau cada.
     

    In functie de ce criterii trebuie ales vasul WC

     
    • Tipul de montaj: puteti opta pentru un vas WC suspendat sau pentru unul cu montaj pe pardoseala;
    • Tipul de evacuare: exista vase care prezinta evacuare pe orizontala, pe verticala sau evacuare dubla.
    • Tipul de material din care este confectionat: puteti alege intre vase pentru toaleta realizate din ceramica sanitara sau din portelan, materiale ce garanteaza o rezistenta de durata si o intretinere facila.
    • Forma - intrucat spatiul sanitar necesita o atentie deosebita, puteti achizitiona vase WC cu forme rotunjite, clasice sau cu forme dreptunghiulare, adaptate unor bai moderne.
    • Spatiul disponibil - fie ca este vorba de o baie de serviciu sau una principala, vasele WC sunt realizate in dimensiuni variate, pentru a putea fi incadrate cu usurinta in spatiile sanitare.
     
    Acoperind o arie larga de modele, vasele pentru toaleta echipeaza orice baie, indiferent de tipul de montaj pe care il au. Avantajele vasului WC suspendat constau in spatiul redus pe care il ocupa, acesta montandu – se impreuna cu un rezervor incastrat si posibilitatea de a intretine curatenia mult mai usor.
     
    Vasul WC cu montaj pe pardoseala reprezinta un model clasic, ce se monteaza cu usurinta, se poate utiliza impreuna cu un rezervor cu montaj pe vas sau unul cu montaj la semi-inaltime si prezinta evacuarea de tip orizontal sau de tip vertical.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.