icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Mobilier birou

    Un birou pentru calculator reprezinta piesa de mobilier esentiala pentru munca desfasurata in propria locuinta sau la serviciu, pentru realizarea temelor sau pentru alte activitati intreprinse de copii, tineri si adulti. Gama variata de produse permite organizarea unui spatiu de lucru potrivit oricarei varste.  

    71 produse

    1. 1
    2. 2
     

    Mobila birou pentru o camera de lucru personalizata

     
    Daca petreceti o mare parte din timp in fata calculatorului sau a laptopului, amenajarea unei incaperi dedicate este foarte importanta pentru a beneficia de un loc confortabil, in care sa va puteti concentra.
     
    Un birou de calculator, impreuna cu dulapuri si etajere potrivite permit pentru organizarea activitatii intr-un mod eficient si pastrarea la indemnana a diferitelor articole necesare.
     
    Natura si durata activitatilor intreprinse, precum si confortul necesar sunt criterii individuale, care trebuie sa se reflecte in mobilierul de birou ales, pentru a beneficia de un spatiu personalizat si potrivit fiecarei persoane.
     
    In amenajarea unui birou pentru copii trebuie sa optati pentru un mic mobilier, potrivit varstei lor, cu dimensiuni ajustabile si combinatii cromatice atractive. Seturile de mobilier pentru elevi sunt alcatuite din masa si scaun, nu ocupa mult spatiu si permit o pozitie adecvata pentru copii.
     

    Un mobilier birou poate fi ales tinand cont de:

     
    • stil – clasic sau modern;
    • material – PAL melaminat, MDF, metal si plastic;
    • dimensiuni – reduse – pentru copii, medii – pentru tineri, mari – pentru adulti;
    • compartimentare – cu usi, rafturi, polita pentru tastatura, raft pentru unitate centrala.
    1. 1
    2. 2

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.