icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Scari interioare

    Categoria scari interioare contine produse din lemn si metal, retractabile, pliante sau fixe, ideale pentru diverse lucrari, pentru acces la etajul superior, la mansarda sau pod. In plus, puteti obtine scari interioare personalizate cu ajutorul elementelor din lemn sau celor din metal si aluminiu.  

    101 produse

    1. 1
    2. 2
    3. 3
     

    Tipuri de scari interioare si utilizarea acestora

     

    Scara interioara are rolul de a asigura accesul in spatii inalte si de a face trecerea de la un nivel la altul, astfel ca o puteti alege pe cea potrivita analizand urmatoarea clasificare:

     
    • dupa material – scari din lemn, scari metalice;
    • dupa stil – scari clasice sau moderne;
    • dupa forma – scari fixe, scari mobile, scari tip spirala;
    • dupa destinatie – scari de zugrav, pentru biblioteca, mansarda, pod;
    • dupa functionalitate – scari pliante, scari retractabile.
     
    In categoria scari interioare din lemn regasiti scari pentru zugrav si pentru biblioteca, care pot fi pliate si sunt construite cu doua tronsoane.
     

    O scara interioara din lemn recomandata pentru accesul de la parterul unei locuinte catre etajul superior este cea fixa, care inlocuieste scara din beton si contine toate elementele functionale: trepte, palier, distantiere, balustrada, balustri si mana curenta.

     

    Scarile retractabile sunt ideale pentru accesul facil catre mansarda sau pod, avantajul acestora fiind faptul ca nu ocupa spatiu atunci cand nu sunt utilizate. Practic, acestea se restrang in interiorul cadrului, sunt ascunse in spatele unei usi de acces si pot fi blocate cu ajutorul unor elemente tip incuietori.

     

    Aceste scari interioare standard permit vizualizarea produsului final si trebuie alese in functie de spatiul disponibil si necesitatile individuale.

     

    Elementele individuale din lemn, metal si aluminiu permit proiectarea unei scari personalizate, care sa se incadreze perfect in spatiul disponibil. Astfel, puteti construi scari interioare cu ajutorul unor trepte, contratrepte si elemente pentru balustrade.

     

    Scarile pot conferi spatiului interior un design unic si atractiv, insa trebuie sa tineti cont de aspectul final. Astfel, o scara din lemn adauga caldura spatiului si poate contura un stil clasic, in timp ce o scara metalica confera interiorului un aer modern.

    1. 1
    2. 2
    3. 3

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.