Feedback

Pe o scara de la 0 la 10, cat de probabil este sa recomanzi
site-ul dedeman.ro unui membru al familiei, prieten sau coleg?

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Dedeman
Categorii produse

Accesorii bucatarie

Accesorii bucatarie(2717 produse)

Practice si utile, accesoriile de bucatarie transforma gatitul intr-o activitate usoara si relaxanta. Potrivite pentru orice ocazie, accesoriile pentru bucatarie se adapteaza fiecarui eveniment, indiferent ca este vorba de o masa festiva cu prietenii sau doar de o cina intr-o zi normala. Versatilitatea seturilor de bucatarie ofera posibilitatea de amenajare adaptata stilului existent in locuinta.

Cu rol de a reduce timpul petrecut la prepararea si aranjarea mesei, accesoriile de bucatarie sunt elemente nelipsite din orice locuinta.

Tipuri de accesorii de bucatarie:

1. Accesorii pentru servirea mesei

Fie ca este vorba de o petrecere pentru copii, o cina romantica in doi sau de o masa in familie, accesoriile pentru servirea mesei depasesc caracteristica functionala si ofera un element estetic. De unica folosinta sau pentru utilizare zilnica, gama de seturi pentru bucatarie este adaptata tuturor nevoilor.  Imbinarea armonioasa dintre diferite elemente precum tacamurile, vesela sau tavile de servire subliniaza elegant nota personala adusa in amenajarea locuintei.

2. Accesorii pentru pregatirea mesei

Esentiale in orice bucatarie complet utilata, accesoriile pentru pregatirea mesei fac diferenta dintre gatitul simplu si cel complex. Vasele pentru gatit adaptate tipului de mancare dar si gama vasta de cutite te ajuta sa personalizezi fiecare experienta culinara, fie ca esti profesionist sau amator in arte culinare.

3. Accesorii depozitare si organizare

O bucatarie mereu organizata este visul oricarui bucatar astfel incat selectia de accesorii pentru depozitare si organizare ofera solutii practice si adaptate.  Suporturile pentru ustensilele de bucatarie, cutiile pentru depozitare alimente sau banalele borcane sunt accesorii pentru depozitare ce au un rol esential in pastrarea spatiului organizat.

4. Servire bauturi

Fie ca este vorba de clasica cana de cafea sau de paharul de licoare bahica, placerea de a savura o bautura este accentuata de tipul de recipient utilizat. Cu forme si culori variante, gama complexa de elemente pentru servirea bauturilor ofera variante adaptate tuturor nevoilor.

 5. Textile de bucatarie

Uni sau cu modele, in culori pastelate sau indraznete, textilele pentru bucatarie reflecta nota personala adusa bucatariei in care sunt utilizate. Fetele de masa pentru utilizare zilnica sau pentru mesele festive, sorturi le de bucatarie sau suporturile pentru masa aduc o pata de culoare, armonizandu-se perfect cu restul elementelor prezente.