icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Dulapuri / fisete metalice

    Daca sunteti in cautarea unui dulap metalic, gama de produse dulapuri / fisete metalice vine in sprijinul dumneavoastra, astfel incat sa va puteti crea spatiul dorit. Orice mediu de lucru, fie ca este industrial sau comercial, are nevoie de organizare, iar dulapurile / fisetele metalice sunt cele care pot crea o incapere utila si placuta.

     

    6 produse

      Varietatea de dulapuri metalice poate contribui la alegerea modelului potrivit de dulap metalic in functie de locul in care doriti sa il asezati si utilizati. Dulapul metalic poate fi folosit pentru depozitarea actelor, documentelor dar si pentru diferite instrumente de lucru sau produse.
     
    Avantaje ale fisetelor / dulapurilor metalice:
     
    • Durabilitate - datorita materialului solid din care sunt confectionate;
    • Securitate - gratie sistemului de blocare, care permite pastrare in siguranta o obiectelor depozitate;
    • Rezistenta - acestea sunt construite din metal sau un alt material asemanator care permite pastrarea obiectelor de diferite greutati.
     
    Puteti sa va organizati spatiul de lucru cu ajutorul fisetelor metalice, acestea sunt cele care pot contura un mediu de lucru practic si aspectuos, contribuind la o mai buna organizare a documentelor dumnevoastra.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.