Birouri

(170 produse)
Un birou reprezinta piesa de mobilier centrala a spatiului de lucru, organizat acasa sau in cadrul biroului, la job. Gama de birouri existenta, pune la dispozitie modele care pot fi alese in functie de specificul activitatii desfasurate si al preferintelor personale.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Pe langa rolul functional pe care il indeplineste, un birou poate completa amenajarea interioara din incapere intr-o maniera armonioasa. In alegerea unui birou este necesar sa se tina cont de scopul utilizarii acestuia, fie ca este folosit pentru munca, studiu sau diverse hobby-uri. Dimensiunile biroului, un birou cu sertare sau cu biblioteca, finisajul, daca se doreste un birou alb sau de alta culoare, toate sunt aspecte de avut in vedere.

Descopera tipul de birou potrivit:

Birou cu sertare

Biroul cu sertare prezinta polite, rafturi si sertare pentru depozitarea si sistematizarea eficienta a materialelor de birou sau a obiectelor personale. Aceste birouri pot fi prevazute cu spatii destinate pentru unitatea centrala si elemente auxiliare (tastatura, imprimanta).

Birou standard

Biroul standard este piesa de mobilier necesara spatiului de lucru, amenajat in propria locuinta sau cel de la locul de munca. Varietatea acestui tip de birou este data de dimensiuni, materialul din care este confectionat si finisaj.

Birou pe colt

Biroul pe colt este util in crearea unui spatiu practic, prin adaptarea la suprafata disponibila in incapere pentru organizarea mediului de lucru. Acesta indeplineste atat un rol functional prin economia de spatiu realizata, cat si un rol estetic, intrucat completeaza in mod armonios ambientul deja existent.

Birou pliabil

Biroul pliabil permite amenajarea unui spatiu de lucru ergonomic, datorita posibilitatii de pliere si a dimensiunilor reduse. In varianta restransa poate fi depozitat cu usurinta, evitand aglomerarea ambientului, si amplasat in orice incapere din locuinta.

Birou de gaming

Biroul de gaming este conceput pentru pasionatii de jocuri pe computer. Design-ul minimalist si simplu ofera spatiu suficient pentru intinderea si pozitionarea confortabila a membrelor inferioare. Dimensiunile biroului permit amplasarea mai multor monitoare, dar si al echipamentului necesar pentru gaming.

Birou cu biblioteca

Biroul cu biblioteca este piesa de mobilier ideala pentru organizarea articolelor necesare la indemana intr-un birou, dar si pentru diverse decoratiuni prin care poate fi personalizat spatiul. Acesta intruneste nevoia de incadrare in spatii reduse cu cea de stocare a unui volum mare de obiecte.