Feedback

Feedback

Aspiratoare verticale

(15 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Un aspirator vertical este un ajutor de nadejde in orice casa, datorita caracteristicilor practice de care dispune. Cu ajutorul unui aspirator vertical, curatarea podelelor si a altor suprafete devine o sarcina usoara si eficienta. Acesta este conceput pentru a satisface cele mai exigente nevoi de curatenie. Fiind o combinatie perfecta intre performanta si libertate de miscare, un aspirator vertical fara fir poate face procesul de curatare mai usor si mai convenabil ca niciodata.

 

Gama variata de aspiratoare verticale va pune la dispozitie echipamente de curatare compacte si usor de manevrat, concepute pentru a va ajuta sa mentineti curatenia in casa sau in alte spatii mici. Un aspirator vertical fara fir este aparatul electrocasnic ideal pentru curatarea rapida a suprafetelor greu accesibile, cum ar fi podelele, tapiteriile, covoarele, scaunele auto, scarile sau chiar interiorul masinii. Utilizarea unui aspirator vertical cu fir este o optiune populara pentru curatarea eficienta si comoda a podelelor si a altor suprafete mari.

 

In momentul achizitionarii unui aspirator vertical, principalele caracteristici ce merita sa le luati in considerare sunt:

 

Puterea de suflare

 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator vertical este puterea de suflare a aspiratorului vertical. Aceasta este determinata de motorul si tehnologia de aspiratie a aparatului. Cu cat puterea de suflare este mai mare, cu atat aspiratorul va fi mai eficient in indepartarea prafului, a murdariei si a resturilor de pe podele.

 

Tipul de alimentare

 

Exista aspiratoare verticale ce pot fi alimentate fie prin intermediul unui cablu de alimentare, fie prin intermediul bateriilor reincarcabile. Daca optati pentru un aspirator vertical cu fir, trebuie sa aveti in vedere lungimea cablului si disponibilitatea prizelor in zona in care veti utiliza aspiratorul.

 

Un aspirator vertical fara fir ofera o mai mare libertate de miscare. Acesta necesita timp pentru incarcarea acumulatorului. Un aspirator vertical cu acumulator va face fata tuturor cerintelor de curatenie, fara intreruperi. Datorita designul ergonomic, un aspirator vertical fara fir va asigura o manevrabilitate excelenta si o experienta de curatare fara efort.

 

Capacitatea recipientului de praf

 

Verificati capacitatea recipientului de praf al aspiratorului vertical. Daca aveti o suprafata mare de curatat sau o casa cu animale de companie, este recomandat sa optati pentru un aspirator vertical cu o capacitate mai mare.

 

Filtrare

 

Un sistem de filtrare eficient este important pentru a captura particulele fine de praf si alergenii din aer in timpul procesului de aspirare. In general, un aspirator vertical cu filtre HEPA poate retine particule extrem de mici, contribuind la o calitate mai buna a aerului.

 

Accesorii si functii suplimentare

 

Un aspirator vertical poate avea functii sau accesorii suplimentare. Acestea pot include perii speciale pentru podele dure sau tapiterii, duze pentru fisuri, perii rotative pentru parul de animale si alte caracteristici care pot face curatarea mai usoara si mai eficienta in diverse situatii.

 

Manevrabilitate si depozitare

 

Principala caracteristica a unui aspirator vertical este posibilitatea de depozitare rapida si manevrarea cat mai facila. Un aspirator vertical fara fir asigura o posibilitatea de a fi depozitat mai usor, datorita unui design mai ergonomic si a greutatii reduse. Un aspirator vertical cu acumulator poate face curatarea mai confortabila si mai putin obositoare.

 

Un aspirator vertical este un partener de curatenie versatil si eficient, ce va ofera libertatea de miscare si puterea necesara pentru a avea intotdeauna o casa curata si proaspata. Economisiti timp si efort, in acelasi timp va bucurati de o casa si un mediu curat si ordonat.

Comparator