Feedback

Feedback

Biciclete copii

(28 produse)
O bicicleta copii poate constitui un cadou ideal pentru cei mici, care ii va incanta si le va ocupa timpul liber intr-un mod placut. Alegand bicicleta potrivita pentru copilul dumneavoastra, puteti petrece timp de calitate in aer liber impreuna cu toata familia.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Alegeti bicicleta potrivita pentru copilul dumneavoastra

Atunci cand alegeti o bicicleta copii, unul dintre cele mai importante criterii trebuie sa fie marimea bicicletei, mai exact dimensiunea rotilor. Pentru a facilita procesul de achizionare, bicicletele copii au, de regula, specificat intervalul de varsta pentru care se potrivesc, de exemplu biciclete copii 2 ani sau biciclete copii 3 ani. Alegand marimea corecta, copilul dumneavoastra se va urca cu usurinta pe bicicleta, va avea o pozitie comoda si va dispune de manevrabilitate ridicata.

De asemenea, in functie de varsta si de experienta, bicicletele copii pot fi de mai multe feluri. O bicicleta clasica poate parea intimidanta pentru micii ciclisti, asadar se recomanda achizitionarea unei biciclete fara pedale pentru initiere. O bicicleta fara pedale asigura o tranzitie simpla la o bicicleta clasica, fiind potrivita pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani. Aceasta este utila, deoarece il va invata pe cel mic sa isi tina echilibrul. Pentru confort sporit, puteti opta pentru o tricicleta fara pedale. Dupa ce copilul s-a obisnuit cu bicicleta fara pedale, puteti alege o bicicleta cu roti ajutatoare, care faciliteaza mult procesul de invatare, asigurand confort, stabilitate si siguranta sporita. Dupa ce copilul s-a obisnuit cu noua lui bicicleta, puteti inlatura rotile ajutatoare sau achizitiona o bicicleta copii clasica. Pe urma, odata cu cresterea in varsta, se pot lua in considerare biciclete mai performante, cum ar fi cele de tip BMX sau MTB. De asemenea, rotile mai mari cu care vin dotate bicicletele pentru copii mari permit o viteza de rulare mult mai mare.

Aspectul vizual este un alt factor important de care trebuie sa tineti cont. Bicicletele pentru copii sunt, de regula, vopsite in camp electrostatic si prezinta un design atractiv si culori vii, specifice. O bicicleta fete are culori calde, cum ar fi roz, rosu sau portocaliu, in timp ce baietii prefera albastru sau verde.

Siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra

Dupa achizionarea bicicletei potrivite, este recomandat sa alegeti echipamentul de protectie si accesorii biciclete. O casca de protectie este necesara, pentru siguranta celor mici. Pentru o mai buna aderenta si un control sporit asupra bicicletei, aveti in vedere achizitionarea unei perechi de manusi. De asemenea, accesoriile potrivite, cum ar fi oglinzi, lumini sau benzi reflectorizante, asigura vizibilitatea in trafic, sporind astfel siguranta copilul dumneavoastra.

Comparator