• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Bucatarii complete

    Gama de Bucatarii complete este ideala pentru amenajarea rapida a spatiului unde gatiti si serviti masa. Stilul acestor piese de mobilier se adapteaza oricarei amenajari interioare existente sau dorite, astfel incat sa va bucurati de un spatiu atractiv si functional.  

    52 produse

    1. 1
    2. 2
      Fie ca doriti un mobilier clasic, caracterizat de atemporalitate si simplitate sau un mobilier modern, caracterizat de culori atractive si design unic, modelele disponibile va ajuta sa luati decizia potrivita, in functie de spatiul disponibil, cromatica dorita si functionalitatea necesara.
     

    Bucatarii complete pentru un spatiu de gatit complet

     
    In amenajarea bucatariei, mobilierul detine rolul principal din punct de vedere estetic si functional, intrucat acesta creeaza mediul de gatit potrivit fiecarei persoane si atmosfera dorita.
     
    Pe langa designul si stilul bucatariei, compartimentarea interioara permite organizarea eficienta a diferitelor produse si articole necesare mereu la indemana.
     
    Criterii estentiale in alegerea unei bucatarii complete:
     
    • lungimea – redusa, medie, ridicata;
    • numarul de dulapuri – standard (un corp superior, un corp inferior) sau multiplu de doua dulapuri;
    • nuanta – deschisa, medie, inchisa;
    • stilul – clasic sau modern;
    • design – cu vitrina sticla, cu sertare, cu blat inclus, cu rafturi deschise / inchise.
     
    Spatiile mici nu reprezinta o problema in cazul in care sunt organizate intr-un mod eficient, iar mobilierul de bucatarie detine un rol important in aceasta privinta.
     
    Pentru incaperile de dimensiuni reduse, o bucatarie completa simpla, in nuante deschise si cu rafturi acoperite va crea impresia unui spatiu luminat, aerisit si organizat. Incaperile generoase permit combinatii cromatice diverse ale mobilierului, iar vitrinele din sticla si rafturile deschise pot fi utilizate pentru personalizarea spatiului.
     
    Bucatariile cu doua dulapuri sunt compacte si pot fi montate intr-o singura varianta standard, motiv pentru care trebuie acordata o atentie deosebita locului in care este pozitionat spatiul pentru chiuveta.
     
    Bucatariile cu mai multe dulapuri permit reorganizarea acestora, intrucat montajul este individual, pentru fiecare corp in parte, iar aspectul final este obtinut prin alaturarea corpurilor in varianta dorita si sugerata de instructiuni. Astfel, oricand este necesar si doriti o reamenajare, puteti modifica pozitia mastii pentru chiuveta sau a corpului pentru cuptor.
    1. 1
    2. 2

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.