• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Camere supraveghere, kituri si accesorii

    Camerele de supraveghere pot aduce un plus de siguranta incaperii tale, prevenind si reducand evenimentele neplacute. Importanta unui sistem de supraveghere este tot mai mare in zilele noastre datorita ratei infractionalitatii in crestere.  

    28 produse

     

    Sistemele de siguranta va ajuta sa fiti mereu pregatiti!

     

    Unele sisteme de siguranta va ofera posibilitatea conectarii la un dispozitiv de tip smart home (casa inteligenta), putand astfel accesa si monitoriza in timp real si de la distanta, prin intermediul internetului si a aplicatiei instalate, oferindu-va pe langa siguranta si un plus de confort.

     

    Sistemele de supraveghere includ:

     
    • Camere de supraveghere;
    • Dispozitive de stocare;
    • Monitoare;
    • Alte accesorii (cabluri, telecomenzi s.a).
     

    Camera de supraveghere descurajeaza infractionalitatea!

     

    Chiar daca beneficiati deja de un sistem de securitate cu alarma, un sistem de supraveghere video va intimida si va descuraja infractorii deoarece permite identificarea persoanelor si actiunilor. De asemenea, puteti monta camere de securitate false ce imita perfect camerele de supraveghere reale, acestea avand acelasi rol.

     

    O camera de supraveghere pentru exterior trebuie sa detina un grad ridicat de protectie impotriva factorilor de mediu, oferindu-i rezistenta sporita. Pentru a acoperi nevoile de supraveghere si pe timp de noapte, este important ca aceasta sa detina infrarosu.

     

    O camera wireless are pe langa avantajul estetic si posibilitatea de a o muta mult mai usor, in functie de nevoia dumneavoastra.

     

    Pentru a va simti protejat si a sesiza eventualele nereguli, este important sa va instalsati un sistem de supraveghere cat mai complet.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.