Feedback

Feedback

Cismele si pompe manuale gradina

(14 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Descopera colecția noastra variata de cismele și pompe manuale de gradina, perfecte pentru a adauga un aspect practic si decorativ spatiului tau exterior. Fie ca iti doresti o cismea pentru gradina, curte sau strada, aici gasesti modele functionale si adaptate unei ample game de stiluri.

Cismele curte / gradina

Cauti o cismea pentru gradina sau cismele de curte? Alege dintr-o serie diversificata de cismele, care include: cismele de gradina zidite, cismele rustice sau cismele de gradina din beton.

Gaseste modele de cismele pentru curte realizate din diverse materiale, inclusiv fonta, HDPE, piatra sau beton, completand astfel aspectul relaxant al gradinii tale.

Pompe manuale de apa

Adauga un plus de eficienta la intreaga ta experienta de gradinarit cu pompe manuale de apa. Opteaza pentru o pompa manuala de apa, potrivita pentru cerintele si planurile tale, fie ca este vorba despre pompe apa manuale pentru irigare sau pentru alimentarea cu apa a gradinii tale.

O pompa pentru curte faciliteaza accesul la apa in diverse zone ale gradinii tale si mentine plantele hidratate. Pentru un plus de rafinament in exteriorul casei tale, investeste intr-o cismea exterioara, care sa imbine utilul cu placutul, oferind si un element decorativ distinctiv.

Cismele gradina, decorative si functionale

Descopera cismele de perete sau cismele exterioare care imbina functionalitatea cu cerintele estetice. Opteaza pentru modele de cismele din piatra sau cismele stradale daca iti doresti sa obtii un aspect clasic sau alege cismele din fonta pentru un stil vintage sau industrial.

Idei si modele unice

Ai nevoie de idei pentru cismele de curte sau modele de cismele din caramida? Exploreaza diversele modele de cismele din piatra si gaseste inspiratie pentru a-ți personaliza spatiul exterior. Adauga o coloana de apa pentru gradina si insereaza astfel un accent impresionant si totodata practic.

Instaleaza asadar o pompa curte pentru a facilita accesul la apa in diverse zone ale gradinii tale si a mentine plantele hidratate. Iar pentru un plus de rafinament in exteriorul casei tale, investeste intr-o cismea pentru exterior care sa imbine utilul cu placutul, oferind spatiului exterior si un element decorativ distinctiv.

Cu selectia noastra variata de cismele, iti imbunatesti experiența de gradinarit si totodata aduci un farmec aparte spatiului din jurul casei. Alege calitatea și designul cu produsele noastre, potrivite pentru orice tip de gradina sau curte.

Comparator