• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Cricuri hidraulice / mecanice

    Daca esti in cautarea unui cric auto de calitate, care sa te ajute sa-ti schimbi un cauciuc dezumflat sau sa faci reparatii de rutina, in conditii de siguranta, descopera oferta Dedeman si alege informat.  

    9 produse

     

    Cricul auto este un dispozitiv utilizat pentru ridicarea greutatilor. In functie de mecanismul de functionare, dar si capacitatea de ridicare a obiectelor, acesta se poate diferentia in:

     
    • cric mecanic ( clasic );
    • cric hidraulic.
     

    Cricul mecanic, de tip " foarfece", este un model uzual, ce face parte din dotarea standard a autoturismului. Acesta este recomandat atunci cand iti doresti un cric auto practic, care sa ocupe putin spatiu, dar suficient de puternic pentru a te ajuta la drum, in caz de urgenta. Cricul clasic este adecvat pentru ridicarea greutatilor mici, de exemplu, sustine masina cat timp schimbi o roata.

     

    Avantaje:

     
    • ocupa spatiu restrans ( poate fi depozitat in portbagaj );
    • pret avantajos;
    • ideal pentru situatii de urgenta.
    • recomandat pentru ridicarea greutatilor mari, fara efort si in conditii de siguranta.
     

    Din oferta Dedeman, poti alege cricuri hidraulice de doua tipuri:

     
    • tip crocodil;
    • tip butelie.
     

    Cricul hidraulic tip butelie este folosit pentru diverse lucrari ce necesita ridicarea obiectelor grele, cu capacitati maxime de ridicare specifice. Acesta prezinta fiabilitate, o constructie robusta si o baza stabila. Cu usurinta poate fi depozitat in garaj sau intr-un atelier de reparatii auto.

     

    Cricul hidraulic crocodil ofera portabilitate crescuta, fiabilitate si inaltime de ridicare adecvata.

     

    Toate cricurile auto din oferta noastra respecta prevederile Directivei Masini CE si sunt insotite de Declaratie de Conformitate tip CE.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.