Feedback

Feedback

Folii si plase mulcire, antiburuieni, protectie plante

(89 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

O plasa protectie plante reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa-si ocroteasca gradina si culturile intr-un mod eficient si durabil. Gama noastra variata de produse de tip plasa plastic / textil este conceputa pentru a infrunta diverse provocari, precum buruienile, daunele cauzate de pasari si insecte, intemperiile si altele.

Alege o plasa protectie plante de gradina

Printre produsele de tip plasa gradina disponibile in selectia noastra, se numara:

Folie antiburuieni

Folia anti buruieni este special conceputa pentru a reduce si preveni cresterea buruienilor nedorite. Aceasta actioneaza ca o bariera eficienta intre sol si aer, impiedicand raspandirea buruienilor si oferind in acelasi timp un mediu propice dezvoltarii plantelor dorite.

Folie mulcire

Folia de mulcire protejeaza solul si radacinile plantelor, mentinandu-le umede si ferindu-le de fluctuatiile de temperatura. Aceasta ajuta la conservarea umiditatii si la controlul cresterii buruienilor, asigurand o crestere sanatoasa a plantelor si o productie mai mare.

Plasa antigrindina

Plasa antigrindina ofera o protectie eficienta impotriva grindinei ce poate deteriora grav culturile. O astfel de plasa de gradina este durabila si rezistenta la impactul greu al ghetii si ajuta la mentinerea sigurantei plantelor (rosii sau alte legume) in timpul furtunilor de grindina.

Plasa pentru castraveți si folie pentru capsuni

Plasa pentru castraveți și folie pentru capsuni protejeaza culturile impotriva daunelor cauzate de pasari si insecte. Acestea permit plantelor sa se dezvolte intr-un mediu protejat, reducand riscul de pierdere a recoltei si asigurand o calitate superioara a produselor.

Plasa protectie pomi

Plasa protectie pentru pomi, care este conceputa pentru a proteja pomii de diverse amenintari, cum ar fi atacul pasarilor, rozatoarelor sau intemperiilor. Aceste plase protectie pomi previn daunele la coaja si frunzele arborilor, mentinandu-i intr-o stare sanatoasa si asigurand o crestere optima.

Plasa anti pasari / plasa anticartite

Plasa anti pasari / anticartite protejeaza gradina de daunele cauzate de animalele nedorite. O plasa pasari le impiedica pe acestea sa se apropie de culturile tale pretioase, reducand astfel riscul de pierdere a recoltei si de daune la fructe si legume. In acelasi timp, plasa din plastic, anticartite este un scut de protectie impotriva animalelor subterane care pot sape si sa dauneze radacinilor si bulbilor plantei. Aceste plase asigura un mediu sigur si neperturbat pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor tale, oferindu-ti linistea de care ai nevoie pentru a te bucura de gradina ta in toata splendoarea sa.

Aceasta categorie de produse este esentiala pentru oricine are o gradina sau culturi agricole si cauta solutii eficiente si fiabile pentru a proteja si imbunatati productia. Indiferent daca esti un gradinar amator sau un agricultor profesionist, o folie de mulcire / plasa anti buruieni, o folie capsuni, o plasa antivant, anti mana sau umbrire plante alcatuiesc setul de instrumente cheie ce garanteaza obtinerea unor rezultate remarcabile si mentinerea unei gradini sanatoase si infloritoare.

Comparator