Feedback

Feedback

Foreze pamant / Motoburghie si burghie pamant

(18 produse)
Burghiul de pamant este o unealta excelenta folosita pentru saparea gropilor, indiferent de scopul lor. Pentru proiecte mai complexe ce privesc construirea unui gard, si necesita saparea gropilor mai rapid motoburghiul de pamant este ajutorul potrivit.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Un burghiu pamant si un motoburghiu, sunt uneltele de neinlocuit din gospodaria unui om.

Burghiul de pamant este un dispozitiv de foraj utilizat in domeniul gradinaritului, este alcatuit dintr-o lama metalica de forma unei elice; astfel sfredelul de pamant poate inainta cu usurinta in sol pana la adancimea dorita.

Motoburghiul de pamant este utilizat in agricultura si in cadrul unor proiecte de mare intindere, cum ar fi terasamentul.

Foreza de pamant va ajuta la economisirea timpului de executare pentru realizarea gaurilor de plantare a pomilor sau a gaurilor pentru stalpi de gard.

In functie de modul de actiune, va punem la dispozitie foreze de pamant manuale sau motoburghie de pamant.

Burgiu de pamant, manual

 • burghiul manual pentru pamant - este confectionat din otel rezistent si este prevazut cu 2 manere dispuse in forma literei T pentru a fi usor de manipulat. Se recomanda pentru lucrari usoare in gospodarie;

Motoburgiu pamant

 • motoburghiul pentru pamant este utilizat in general pentru un volum de lucru mai mare, de recomandat ca acesta sa fie echipat cu motor termic in 2 timpi si prevazut cu reglaj pentru viteza de rotatie a burghiului. Pe masura ce se roteste, motoburghiul de pamant disloca solul si il transporta la suprafata. Astfel timpul si munca alocata vor fi diminuate substantial.

Manevrarea unui burghiu pamant se poate face cu usurinta de catre una sau doua persoane. Indiferent de tipul de foreza de pamant ales, diametrul sfredelului unui burghiu este un factor important de luat in considerare.

Diametrul sfredelului variaza de la 10 la 30 cm, acesta trebuie ales in functie de tipul de lucrare si materialul in care se doreste forarea. Un burghiu de pamant manual poate fi folosit pentru a fora si in alte materiale, cum ar fi lemnul sau gheata.

Foreza de pamant este adesea folosita la gradinarit daca cineva doreste sa creeze gauri in pamant pentru a planta diferiti arbusti, sau copaci, sau alte actiuni de acest gen ce tin de gospodarie.

Motoburghiul de pamant poate fi folosit si ca accesoriu pentru utilaje grele, cum ar fi excavatoarele si tractoarele pentru sapare eficienta pe o suprafata mai mare. Datorita proprietatilor sale, motoburgiul de pamant poate fi folosit si ca echipament de foraj, in domeniul petrolier, in cautarea apei, in construirea tunelurilor sau pur si simplu in cautarea minereurilor.

Gama Foreze pamant / Motoburghie si burghie pamant cuprinde o varietate de produse, de diferite marimi, cu accesorii multiple, utile pentru diferite contexte de munca, fie pentru propria casa, intrebuintare agricola sau industriala.

Comparator