Feedback

Feedback

Frigidere incorporabile

(5 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Un frigider incorporabil poate fi integrat in mobila ta de bucatarie, adaptandu-se instant la decorul acesteia, oferindu-i un aspect curat si uniform. Te poti bucura de avantajele unui aparat frigorific performant si de un design personalizat. Frigiderul incorporabil poate fi ce culoare doresti si il poti armoniza, in mod discret, cu piesele de mobilier din bucatarie, astfel ca devii propriul designer al frigiderului tau.

Indiferent ca este vorba de un frigider incorporabil mic sau de un frigider incorporabil mare, aceste aparate frigorifice vor fi tot timpul discrete, dar gata intotdeauna sa iti ofere ingrediente proaspete pentru gatit. Gama variata de frigidere incorporabile, cu o usa sau doua, iti ofera spatii excelente pentru pastrarea alimentelor in conditii optime, proaspete si sanatoase. Acestea dispun de functii si tehnologii moderne si eficiente pentru a asigura o racire optima, performanta, durabila si cu un consum redus de energie.

Alegerea unui frigider incorporabil este o solutie estetica inovatoare atunci cand iti doresti sa maschezi electrocasnicele voluminoase din bucatarie. Modelele de frigidere incorporabile pot fi integrate in stilul bucatariei tale, indiferent de dimensiuni. Asadar, oricare model de frigider incastrat vei alege, fie el frigider mic incorporabil sau frigider mare, acestea ofera spatiu suficient si organizat pentru depozitarea alimentelor care isi vor pastra toate calitatile pentru un timp indelungat, toate acestea pentru a va bucura de prospetime in fiecare zi.

Factorii cheie pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand doresti sa achizitionezi un frigider incorporabil in mobile sunt: dimensiunea (atat a frigiderului cat si a spatiului de incastrare), numarul de usi, numarul de rafturi, capacitatea de depozitare, clasa energetica si functiile disponibile. Gama noastra ofera modele cu dimensiuni si variante diverse de incorporare in functie de spatiul de care dispui si de nevoile pe care le ai. De la un frigider incorporabil mic, potrivit pentru un spatiu ingust, cum ar fi spre exemplu spatiul de sub blat, pana la frigidere incorporabile in mobile, cu 2 usi, pentru familii numeroase, ce pot fi integrate intr-un corp de bucatarie.

Fiecare frigider incastrat in mobile este flexibil, inteligent compartimentat, pentru a putea depozita tot ceea ce ai nevoie, eficient din punct de vedere energetic si, desigur, ascuns in spatele mobilei de bucatarie pentru un design atragator si functional. In plus, in functie de model, acestea sunt dotate cu functii inteligente precum: dezghetare automata No Frost, termostat reglabil, iluminare LED sau usi reversibile.

Frigiderele incorporabile iti ofera, astfel, o depozitare a alimentelor la rece eleganta si discreta, cu un consum cat mai redus de energie, se adapteaza perfect in orice spatiu disponibil si iti transforma bucataria intr-un loc modern, uniform si stilat.
Comparator