Feedback

Feedback

Hote incorporabile

(47 produse)
Hota este un electrocasnic foarte util intr-o bucatarie si care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta ta. Daca iti place sa gatesti, hota reprezinta o solutie perfecta pentru a indeparta fumul, grasimea, aburul si mirosul din bucatarie si chiar pentru a-ti spori confortul atunci cand te afli in apropierea aparatelor de gatit. Poti opta pentru o hota incorporabila daca iti doresti o bucatarie cu un design modern, liniar si cu o continuare armonioasa a mobilierului. Acest tip de hota nici nu se observa in bucatarie, iar principiul de functionare este acelasi cu cel al unei hote obisnuite.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Astfel daca doriti mai mult spatiu si sa ascundeti cat mai bine electrocasnicele din bucatarie, hotele incorporabile sunt solutia ideala. Din gama noastra de hote incorporabile poti alege modele diverse fie ca doresti sa integrezi hota intr-un dulap de bucatarie de deasupra spatiului de gatit sau chiar in tavan. Poti opta chiar si pentru o hota incorporabila telescopica care are avantajul ca poate fi integrata in spatii mici si este capabila de un randament ridicat, deoarece prin culisarea receptoarelor de absorbtie, suprafata de filtrare se poate extinde. Designul sau ergonomic ajuta atunci cand nu gatesti si nu folosesti hota, sa o poti pastra in formula compactata.

Atunci cand alegeti o hota este important sa tineti cont de: puterea de absorbtie, functionalitate, dimensiuni si chiar, design. Capacitatea de absorbtie este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei hote. Cu cat este mai mare cu atat veti reimprospata aerul mai repede iar bucataria va arata impecabil dupa ce termini de gatit. In plus, unele hote sunt dotate chiar si cu 2 motoare pentru o putere de absorbtie superioara, acestea fiind ideale pentru familiie unde pasiunea pentru gatit este prioritara si aerisirea este absolut necesara. Poti chiar regla capacitatea de absorbtie a hotei in functie de nevoie cu ajutorul treptelor de putere puse la dispozitie pe panoul de control. Astfel, poti economisi energie si adapta puterea hotei in functie de preparatul pe care il gatesti.

In general, hota este instalata pentru a functiona cu evacuarea in exterior al aerului absorbit, ventilatorul extractor atrage aerul poluat si il evacueaza in afara locuintei. Aerul viciat este atras printr-o gura de ventilatie iar apoi este eliberat in mediul exterior. Avantajul acestui tip de hota este faptul ca este eliminata o cantitate mare de aer poluat si se consuma mai putina energie electrica.
Filtrele hotei cu evacuare au rolul de a filtra grasimile, aburul sau fumul care sunt eliberate in timpul gatirii. Aceste filtre pot fi de unica folosinta sau reutilizabile. Filtrele de unica folosinta nu se spala si trebuie sa fie doar inlocuite atunci cand acumuleaza prea multe depuneri de uleiuri, grasime si praf. Filtrele lavabile sunt realizate din metal si pot fi scoase pentru a fi curatate dupa un anumit timp de utilizare. Curatarea lor este simpla, fiind necesara doar o laveta textila curata, apa calda si detergent sau pot fi curatate chiar intr-o masina de spalat vase folosind un program delicat.

Hota poate veni insa si cu mod de recirculare (filtrare). Aerul este atras intr-un filtru de carbune (care se achizitioneaza separat) care absoarbe mirosurile neplacute cauzate de gatit, iar aerul curat este eliberat din nou in bucatarie. Hotele cu recirculare au avantajul ca sunt usor de instalat si sunt de obicei folosite in apartamentele de bloc, unde este greu sa instalati o gura de ventilare. Filtrul de carbune trebuie schimbat o data sau de doua ori pe an, in functie de cat de des este folosita hota.

Un alt mare avantaj al unei hote este faptul ca se prezinta cu un sistem de iluminare, cu LED sau cu halogen, pentru a te bucura de o iluminare excelenta in timp ce gatesti. Indiferent de putere sau tip, becurile vor oferi o vizibilitate buna in bucatarie si garantia ca te ocupi de gatit cu o mai mare incredere si agilitate.

Pe langa caracterul lor functional, hotele incorporabile ocupa mult mai putin spatiu in bucatarie si ofera un design modern, discret, atractiv, usor de integrat in locuinta ta.
Comparator