• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Izolatori parchet

    Atunci cand spunem izolatie parchet facem referire la substratul suport aplicat inainte de montarea flotanta a unei pardoseli. Izolatia pentru parchet este usor de prelucrat, are rolul de a reduce denivelarile de dimensiuni mici, de a izola fonic si termic incaperea si poate prelungi durata de viata a parchetului.  

    15 produse

     

    Sporeste confortul termic si fonic al incaperii cu o izolatie pentru parchet eficienta!

     
    Etapa de pregatire a suprafetei pe care se va monta parchetul este la fel de importanta precum montajul propriu-zis. Din acest motiv se recomanda utilizarea unei folii pentru izolarea parchetului. Un astfel de produs prezinta urmatoarele avantaje:
     
    • asigura o buna izolatie termica si fonica;
    • prezinta o rezistenta ridicata la presiune si atenueaza neregularitatile de dimensiuni reduse ale sapei;
    • nu absoarbe apa si este rezistenta la umiditate, protejeaza parchetul laminat crescandu-i durata de utilizare;
    • este usor de manipulat si aplicat.
     
    O alta optiune pentru izolarea parchetului o reprezinta polistirenul pentru parchet. Acesta este disponibil sub forma de placi sau sub forma de folie. Polistirenul pentru izolarea parchetului se remarca prin rezistenta la inghet si dezghet. Placile de polistiren sunt recomandate pentru spatiile cu trafic intens.
     
    Fibrele din lemn pot fi utilizate cu succes pentru imbunatatirea acusticii unei incaperi, atunci cand sunt montate pe podea, sub parchetul laminat. De asemenea, pot fi utilizate pentru sistemele de incalzire in pardoseala, in combinatie cu produsele pentru acoperirea pardoselilor special create in acest scop.
     
    Daca optati pentru un sistem de incalzire prin pardoseala este recomandat sa utilizati o folie parchet cu orificii, care va permite transferul termic. Bariera de umiditate poate fi realizata prin aplicarea unei folii Aquastop care va oferi protectie impotriva umiditatii, prafului si murdariei.
     
    Asadar, aplicarea stratului pentru izolarea parchetului reprezinta un pas important in montarea pardoselii. De aceasta etapa va depinde confortul termic si fonic al locuintei dumneavoastra. Totodata, stratul de folie, polistiren sau fibre din lemn va creste durata de viata a parchetului.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.