Feedback

Pe o scara de la 0 la 10, cat de probabil este sa recomanzi
site-ul dedeman.ro unui membru al familiei, prieten sau coleg?

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Dedeman
Categorii produse

Masini de spalat cu uscator

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE
Curatare tambur
Latime (cm)
Capacitate de spalare (kg rufe uscate)
Capacitate de uscare (kg)
Numar de programe
Viteza maxima de centrifugare (rpm)
O masina de spalat cu uscator, este solutia ce se adapteaza oricarui spatiu restrans, designul compact cu incarcare frontala permite o manevrare usoara. Destinatia unei masini de spalat cu uscator este, in principal, de a facilita munca dumneavoastra, iar prin apasarea unui simplu buton economisiti timp, energie si buna dispozitie.
Ordoneaza dupa
Produse
Spalarea rufelor dar mai ales uscarea lor nu este cea mai placuta activitate, dar cu ajutorul unei masini de spalat cu uscator, aceasta neplacere va deveni poate una dintre cele mai bune activitati, si va va face ziua mult mai placuta.

O masina de spalat cu uscator este o alegere convenabila, practica, mai ales daca spatiul casei dumneavoastra este relativ mic, si nu va permite sa instalati si un uscator de rufe automat, sau pur si simplu nu aveti posibilitatea de a usca rufele clasic, la briza aerului. In general, masina de spalat cu uscator este conceputa pentru a se potrivi si sub un blat de inaltime standard, astfel incat sa se integreze convenabil in apartamente mai mici, fara a fi intruzive.

Principalele beneficii si avantaje ale utilizarii unei masini de spalat rufe cu uscator:


Capacitatea si timpul de uscare


Alegeti masina de spalat cu uscator de care aveti nevoie pentru o spalare simplificata si convenabila. Capacitatea de spalare, precum si timpul de uscare sunt doua caracteristici semnificative pentru o masina de spalat rufe cu uscator. Gama de masini de spalat cu uscator va pune la dispozitie electrocasnice cu o capacitate de spalare de pana la 9 kg, si o capacitate de uscare de pana la 6 kg. Pentru o familie mai putin numeroasa o masina spalat cu uscator va fi probabil cea mai buna alegere. Mai putine griji, mai multe rufe uscate simplu si rapid.

Consum energetic minim - Consum redus de apa


O masina de spalat cu uscator foloseste mai putina apa, comparativ cu o masina de spalat cu incarcare frontala. Fiind incadrata in clasa energetica optima, cu un consum anual foarte mic, masina de spalat rufe cu uscator economiste apa, energie electrica, resurse financiare pe termen lung, dar cel mai important, va ajuta sa economisiti timp.

Mentine calitatea tesaturilor mai mult timp


Avantajul principal in utilizarea unei masini de spalat rufe cu uscator il constituie grija si cresterea calitatii tesaturilor si materialelor. In primul rand nu va mai faceti griji ca hainele vor ramane in masina de spalat dupa ciclul de spalare si nu vor fi intinse la timp, sau mutate in uscatorul de rufe. Mirosul neplacut al hainelor umede va ramane doar o amintire. Cu o masina de spalat cu uscare nu veti neglija tesaturile, ciclul de uscare va incepe automat, in functie de tipul de material si programul alocat special pentru acestea. O caracteristica foarte importanta este senzorul de umiditate, care va poate alerta daca conditiile sunt mai putin decat optime in interiorul unei masini de spalat cu uscator si va va ajuta sa protejati tesaturile de deteriorare.

Programe speciale


Uscarea hainelor in mod traditional sau cu ajutorul unui uscator de rufe necesita munca suplimentara, si timp mai indelungat. Aerul din exterior poate fi de cele mai multe ori poluat, iar hainele nu vor avea cel mai frumos miros dupa uscare, desi sunt curate. O masina de spalat cu uscator va ofera haine curate, parfumate, uscate la timp si fara scame sau fire de par, ce nu pot fi indepartate prin uscarea clasica. Gama de masini de spalat cu uscator dispune de electrocasnice cu functie de curatare cu abur, interfata cu afisaj simplu si prietenos, sistem intern de cantarire a rufelor, programe de uscare adapatate pentru tipul de tesatura, programe speciale antialergeni sau jeans. Daca sunteti un impatimit al celor mai noi tendinte in materie de tehnologie o masina spalat cu uscator ce se conecteaza la aplicatia telefonului mobil prin bluetooth sau Wi-Fi va fi cea mai buna alegere facuta.

Mentineti performanta si longevitatea unei masini de spalat rufe cu uscator prin golirea si curatarea regulata a filtrului de scame si a dozatorului pentru detergent. De asemenea este important sa achizitionati o masina de spalat rufe ce dispune de o garantie extinsa din partea furnizorului, astfel ca veti avea o grija in minus in cazul diverselor blocaje de instalare sau nefunctionare corespunzatoare.