• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Masti sudura

    Fie ca folositi masca de sudura ocazional, fie constant, este foarte important sa va protejati vederea, iar varietatea gamei de masti de sudura este cea care vine in ajutorul dumneavoastra, astfel incat sa o alegeti pe cea potrivita.

     

    28 produse

      Masca de sudura reprezinta una dintre cele mai importante echipamente de protectie a muncii, aceasta oferind protectia adecvata in timpul sudurii in diferite domenii de activitate. Totodata, ea este cea care contribuie la cresterea productivitatii prin confortul si nivelul de siguranta oferite.
     
    Puteti alege intre mastile de sudura:
     
    • pentru protectie maini;
    • pentru protectie fata;
    • protectie cap.
     
    Masca de sudura reprezinta un element important, de care este necesar sa tineti cont atunci cand vine vorba de sudat, deoarece aceasta contribuie la finalizarea, in siguranta, a activitatii desfasurate.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.