Perdele bucatarie

(10 produse)
Perdelele bucatarie sunt accesoriile textile care, pe langa rolul decorativ, au darul de a aduce senzatia de confort si bucuria de a fi acasa in spatiul in care se reuneste zilnic intreaga familie. O perdea bucatarie se alege in functie de stilul de amenanjare, de lumina care patrunde in incapere si, bineinteles, in functie de preferintele si gusturile personale ale fiecaruia dintre noi.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Perdelele sunt adeseori asociate cu bucatariile amenajate in stil clasic. Dar alegerea unui set perdea bucatarie se adapteaza elementelor de stil distinctive, fie ca vorbim despre o bucatarie in stil contemporan ce are detalii moderne si minimaliste sau despre o bucatarie in stil traditionalist, rustic sau industrial.

Care sunt criteriile de alegere pentru perdele bucatarie


Bucatariile sunt, in primul rand, practice si functionale, sunt locul in care pregatim mancarea pentru cei dragi, dar reprezinta si spatiul in care mancam, ne intalnim si povestim. Perdelele scurte bucatarie fac parte dintr-o gama special conceputa, de tip vitraj, ce se remarca prin simplitate si indrazneala, o estetica curata, jocul dintre culori vii si lumina naturala. O perdea scurta pentru geamul de bucatarie are lungimea care nu incomodeaza deplasarea, permite asezarea unei piese de mobilier sub fereastra si este usor de intretinut.

In functie de nevoile spatiului in care locuim, cand alegem o perdea pentru bucatarie ne orientam si dupa material, culoare si sistemul de prindere portivit.

Dimensiunea bucatariei


Intr-o bucatarie mare, perdeaua poate avea orice lungime, mai ales daca fereastra se afla la distanta de zona in care se prepara mancarea. In schimb, intr-o bucatarie mica, o perdea lunga poate fi nepotrivita, chiar incomoda. In acest caz, perdele scurte sunt alegerea ideala. De asemenea, perdelele asimetrice, realizate din doua jumatati inegale (cea de langa aragaz fiind mai scurta) sau perdelele pe doua randuri (montate deasupra si la jumatatea ferestrei) sunt din ce in ce mai populare.

Materialul


O perdea bine croita, dintr-un material durabil va rezista pe termen lung, iar intretinerea va fi usoara. Au prioritate materialele usoare, in culori deschise, realizate din tesaturi prin care nu se pierde din lumina naturala.

Culoarea


Culorile deschise ofera senzatia unui spatiu mare, in timp ce imprimeurile si detaliile in culori vesele ofera o atmosfera calda, intima si primitoare. Culoarea are si capacitatea de a filtra lumina astfel, lumina soarelui va patrunde usor in spatiul ce straluceste de curatenie.

Sistemul de prindere


Fiecare dintre cele doua sisteme de prindere, sine si galerii, are avantajele sale. Elementele de fixare si agatare trebuie sa permita atat prinderea usoara a perdelei, intrucat intretinere este mult mai frecventa, cat si deschiderea ferestrei pentru aerisire.
Comparator