• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Pistoale de vopsit electrice

    Pistolul de vopsit electric este indispensabil in orice gospodarie. Este usor de folosit si poate vopsi uniform si repede o varietate de suprafete (garduri, pereti, usi, mobilier/obiecte din lemn).

     

    19 produse

     

    Pistoalele de vopsit electrice va ajuta sa finalizati operatiunile de renovare in timp record. Cu ajutorul pistoalelor sau aparatelor de zugravit veti scurta nu numai timpul de lucru, dar veti face si economii, putandu-va zugravi sau vopsi singuri, peretii interiori si exteriori ai locuintei, gardul, poarta, piscina sau mobilierul din lemn.

     

    Avantajele vopsirii cu pistolul de vopsit electric sunt urmatoarele:

     
    • puteti pulveriza vopsele lavabile, vopsele alchidice, lazuri, glazuri, sau chiar substante de potectie a lemnului (in functie de specificatiile producatorului);
    • puteti vopsi suprafete mari, mult mai repede decat cu mijloacele traditionale, respectiv bidinea sau trafalet;
    • poate fi folosit cu usurinta chiar si de catre cei care nu au mai facut acest lucru vreodata;
    • asigura o vopsire uniforma si de calitate;
    • reduce costurile renovarii, datorita eliminarii necesitatii de a angaja un specialist.
     

    Puteti alege un pistol de vopsit electric dotat cu recipient, care trebuie reincarcat periodic cu solutia ce trebuie pulverizata (recomandat pentru proiecte de mici dimensiuni) sau un aparat de vopsit care se alimenteaza direct din galeata/cutia/recipientul cu material (recomandat pentru proiecte medii sau mari).

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.