Feedback

Feedback

Placi de indreptat parul

(14 produse)
Placa de par, un produs revolutionar conceput special pentru a indrepta, ondula si stiliza fiecare suvita de par, indiferent ca sunteti sau nu un hair stylist profesionist. Placa de indreptat parul este dispozitivul ideal pentru a schimba forma si structura parului, oferind un styling si o stralucire aparte. Gama de placi de par va pune la dispozitie produse cu functii si specificatii variate, in diverse culori, dar adaptate fiecarui buget.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Placa de par este un instrument stravechi de indreptat parul, care a suferit de-a lungul timpului schimbari, astfel incat functionalitatea a devenit mai usoara si mai practica. In procesul de folosire a placi de par este foarte important aplicarea unui produs termic specializat, de protejare a firului de par. Astfel uscarea si deteriorarea excesiva a parului sunt evitate. Criteriile cele mai importante de luat in considerare in momentul achizitionarii unei placi de par sunt:

Indicatorul de temperatura


Unei placi par de calitate nu trebuie sa ii lipseasca un indicator de temperatura, fie mecanic sau cu afisaj digital. Cu ajutorul unui indicator de temperatura veti seta temperatura exercitata de placa de par. Puteti regla temperatura dorita, in functie de tipul de coafura dorit si grosimea parului. Placa de indreptat parul poate deteriora pe termen lung calitatea firului de par, drept pentru care este recomandat folosirea unei temperaturi minime spre mediu de 180 grade, indiferent ca parul este des sau subtire.

Materialul placilor


Desi multe placi de par sunt concepute special pentru a indrepta parul, acestea au in componenta placilor un invelis ceramic sau elemente chimice cu cheratina sau turmalina, pentru a minimiza daunele provocate de caldura. Indiferent de tipul si structura parului alegeti placi par cu invelis ceramic. Acestea previn incretirea si staticitatea parului, ajuta la realizarea unui styling de efect, ca la salon. Placa de par cu turmalina este recomanda persoanelor cu un fir de par aspru, deoarece aceasta reduce frecarea firelor in timpul indreptarii parului rezultand suvite foarte netede.

Trepte de temperatura


In functie de tipul si calitatea firului de par, va puteti orienta spre o placa de indreptat parul cu mai multe trepte de temperatura. Pentru persoanele cu par fin sau deteriorat o placa par cu 2 trepte de temperatura este produsul perfect pentru o folosire la temperatura minima impreuna cu un spray termic pentru par. Cu ajutorul celor mai eficiente placi de indreptat parul chiar si firul gros poate fi indreptat in suvite drepte si perfect. O placa par cu mai multe trepte de temperatura este alegerea ideala si negresita.

Functia de ionizare


Placa de par cu ionizare este un produs revolutionar, ce ajuta la indreptarea sau ondularea parului, dupa caz. Ionii negativi ofera firului de par o protectie crescuta impotriva caldurii excesive, suvita de par este hidratata, stralucitoare, iar electricitate statica este neutralizata.

Dimensiuni si clesti


Placa de par este in general un dispozitiv proiectat cu clesti stil foarfeca, cu placi ceramice mai late sau mai subtiri. Cu ajutorul unei placi de ondulat parul cu clesti subtiri puteti obtine bucle si onduleuri clar definite, dar si indreptare perfecta a varfurilor. Daca folositi in mod regulat placa de par, este important ca aceasta sa fie compacta si practica. Un design simplu, de dimensiuni reduse este alegerea potrivita, de luat in orice bagaj de calatorie, fiind usor de depozitat si transportat in trusa cosmetica. O placa par cu clesti mai lungi, asigura un contact mai bun cu parul, obtineti rezultate perfecte de indreptare a parului, sau onduleuri mai largi, in timp mai scurt.

Alte caracteristici importante de luat in considerare in momentul achizitionarii unei placi de par pot fi:
 • sistemul de oprire automata: aveti o grija in minus daca ati uitat placa de par in priza; cu ajutorul unui sistem de oprire automata integrat placa de indreptat parul se va inchide automat dupa o anumita perioada de timp;
 • functia de blocare a butoanelor si placilor: aceasta creste durata de folosinta a produsului in timp, placile sunt imbinate si nu intra in contact cu alte suprafete ce ar putea zagria sau deteriora invelisul ceramic;
 • alte functii de styling si accesorii. O placa par poate avea in componenta placi ceramice pentru onduleuri clasice de tip "waves", saculet pentru depozitare, sau poate fi prevazuta cu perie de par integrata, astfel va puteti indrepta si peria parul in acelasi timp.

Principalul beneficiu in a folosi o placa de par in confortul casei este costul redus plus posibilitatea de a schimba stylingul si coafura ori de cate ori doriti. Pentru rezultate excelente in coafare si intretinerea parului frumos, bogat si hidratat va recomandam utilizarea unei placi de par impreuna cu produsele din toata gama de ingrijire a parului.
Comparator