icon_ceas_alb
Joi, 24 Ianuarie, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Proiectoare si iluminat arhitectural

    Un proiector de exterior poate avea atat un rol practic, oferind siguranta si confort, cat si rol estetic, evidentiind unele caracteristici sau arhitectura casei. Un proiector LED ofera pe langa toate acestea, eficienta energetica si durabilitate.

     

    45 produse

    1. 1
    2. 2
     

    Un proiector cu senzor de miscare poate aduce un plus de confort, siguranta si economie, luminand spatiul exterior cand ajungeti acasa sau anuntandu-va atunci cand se apropie cineva. Daca doriti sa fiti cat mai eficient din punct de vedere energetic, puteti alege un proiector LED cu senzori. Acest va oferi o luminozitate ridicata cu un consum redus de energie.

     

    Principalele caracteristici ale proiectoarelor sunt:

     
    • Tipul de sursa: cu LED sau fara;
    • Tipul de lumina emisa: rece, neutra sau calda;
    • Puterea sursei de iluminat.
     

    In alegerea corpurilor de iluminat pentru exterior, trebuie sa aveti in vedere un grad de protectie ridicat impotriva elementelor solide si lichide (minim IP44), astfel incat sa asigurati o functionare optima a produsului si o protectiei impotriva electrocutarii.

     

    Puneti in valoare gradina si exteriorul casei, oferindu-i un nou aspect pe timpul noptii cu ajutorul proiectoarelor.

    1. 1
    2. 2

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.