• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Sobe

    O soba din teracota este alegerea potrivita pentru incalzirea unei locuinte deoarece aceasta transfera caldura intr-un mod subtil, dar eficient, timp indelungat. In functie de model si forma, sobele vor oferi confortul termic necesar in anotimpul racoros.  

    23 produse

     

    Soba din teracota - solutia confortului termic in locuinta

     
    Inainte de a achizitiona o soba din teracota se recomanda sa aveti in vedere o serie de informatii pentru ca alegerea sa fie una potrivita nevoilor casei. Mai exact, puteti tine cont de urmatoarele specificatii:
     
    • tipul sobei: pe gaz, pe lemne, pe peleti;
    • materialul sobei: email, gresie, metal, teracota;
    • cu / fara plita.
     
    De asemenea, puterea sobei este un aspect demn de luat in calcul atunci cand optati pentru un astfel de sistem de incalzire. Aceasta poate varia de la 4.5 W pana la 23.3 W.
     
    Datorita materialului din care sunt realizate, sobele din teracota ofera avantajul de a mentine caldura timp indelungat, scutindu-va astfel de disconfortul de a le aproviziona frecvent cu lemne.
     
    Un alt avantaj al sobei este acela ca poate fi prevazuta cu plita. Astfel, aceasta va indeplini un dublu rol, fiind utilizata atat pentru incalzirea locuintelor, cat si pentru gatit.
     
    Gama de sobe din teracota prezinta diferite tipuri de forma, printre care mentionam: tip cizma, tip A, tip B, tip D, tip E; fiecare dintre aceasta avand particularitatile ei.
     
    Odata stabilite necesitatile, puteti vizualiza gama de sobe si sa optati pentru cea care raspunde pozitiv nevoilor dumneavoastra.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.