• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Tencuieli cu aplicare mecanizata

    Tencuiala mecanizata reprezinta metoda optima de protejare a peretilor casei dumneavoastra. Recomandata in special pentru suprafetele mari, acest tip de tencuiala garanteaza nivelarea peretilor intr-un timp scurt, fara pierderi prea mari de materiale. Cu posibilitate de aplicare atat la interior, cat si la exterior, tencuielile mecanizate se recomanda a se realiza de personal calificat, astfel obtinandu-se cele mai bune rezultate.  

    9 produse

     

    Pe baza de ipsos sau de var – ciment, tencuiala mecanizata se preteaza pentru orice fel de cladire, rezidentiala sau industriala. Aceasta reprezinta un suport optim pentru finisajele ulterioare, protejand peretii casei de umezeala sau de factorii nocivi de mediu. Tencuielile mecanizate ofera un confort termic peretilor, sunt permeabile la vaporii de apa, putand fi utilizate si in cazul sistemelor de incalzire prin pereti.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.