Feedback

Feedback

Tenis de masa / ping pong

(9 produse)
Iti plac competitiile care iti solicita concentrarea si te ajuta sa-ti dezvolti reflexele? Organizarea unui meci de tenis de masa cu cei dragi este alegerea ideala. Ai nevoie de o masa ping pong pentru exterior sau interior, palete tenis de masa, cateva mingi si buna dispozitie.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Atunci cand vorbim despre ping pong sau tenis de masa, ne gandim la acel sport prin care doi sau patru jucatori lovesc o minge usoara, de la unii la altii, cu ajutorul unor palete.

Diferenta dintre ping pong si tenis de masa consta in faptul ca tenisul de masa este denumirea oficiala a jocului practicat in competitii nationale si internationale, avand reguli bine stabilite, in timp ce termenul de ping pong se foloseste pentru a descrie tenisul de masa jucat acasa, in vacante sau cu alte ocazii, in intalnirile cu prietenii sau cu cei dragi.

Pentru organizarea unui meci de ping pong ai nevoie de:

 • masa ping pong – aceasta poate fi de interior, de exterior, sau de interior si exterior, perfecta pentru practicarea acestui sport oriunde, indiferent de conditiile meteo;
 • palete ping pong – sunt realizate, in general, din lemn, fiind acoperite cu cauciuc special, care contribuie la adaptarea vitezei cu care vrei sa joci;
 • minge ping pong – aceasta este realizata din plastic, avand o forma perfect sferica, pentru cea mai buna experienta de joc. Specificatiile tehnice ale unei mingi ping pong sunt: diametrul de 40 mm si greutatea de 2.7 grame.

Masa de tenis / ping pong

Masa de ping pong standard are o lungime de 2.74 m, o latime de 1.52 m si o distanta fata de sol de 76 cm. Unele mese permit ajustarea inaltimii pentru a se putea adapta in functie de varsta participantilor la joc.

Materialul din care este realizata masa de tenis influenteaza saritura mingii, motiv pentru care majoritatea sunt realizate din material dens, permitand un salt uniform atunci cand se foloseste o minge cu dimensiune si greutate standard.

Masa ping pong exterior este realizata, in general, dintr-un material dur, fiind conceputa pentru a face fata mai usor capriciilor vremii. De exemplu, masa tenis exterior prezenta in parcuri sau in alte spatii publice, poate fi realizata din beton, cu fileu din otel, pentru a prelungi perioada sa de utilizare.

Palete tenis de masa / ping pong

Atunci cand doresti sa-ti achizitionezi palete tenis de masa trebuie sa tii cont ca, de obicei, dimensiunea lamei (portiunea de lemn a paletei) este de aproximativ 17 cm lungime si 15 cm latime. In functie de tipul de cauciuc cu care este acoperita paleta tenis de masa, rasucirea acesteia in timpul jocului poate influenta tipul de returnare a mingii. Pentru a putea face distinctie intre cauciucul cu care este invelita paleta ping pong a adversarului, regulile internationale prevad ca o parte a acesteia trebuie sa fie rosie, in timp ce cealalta trebuie sa fie neagra.

Fileu tenis de masa / ping pong

O varinta practica pentru a te putea bucura oricand de sportul preferat, este achizitionarea unui fileu tenis de masa, pe care in poti lua oricand in plimbari, si caruia ii poti adapta lungimea in functie de masa pe care o ai la dispozitie.

Indiferent de locul in care practici tenisul de masa sau de nivelul la care joci, important este sa te bucuri mereu de meciul de ping pong.

Comparator