• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Usi din lemn

    Gama de produse usi de interior din lemn ofera posibilitatea alegerii unui model de usa potrivit cu stilul locuintei dumneavoastra, fie ca acesta este modern sau clasic. In functie de preferinte, puteti alege intre usi din lemn pline, usi din lemn cu geam sau usi din lemn decupate.  

    224 produse

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      Usa de interior din lemn poate fi cea care contribuie la crearea unui ambient placut si relaxant, in combinatie cu celelate elemente ale decorului camerei. Aceasta poate oferi incaperilor amprenta propriei personalitati.
     
    Usa din lemn pentru interior poate fi aleasa in functie de dimensiuni, culoare si model, fiind cea care contribuie la intregirea stilului camerei dumneavostra.
     
    Usile din lemn pline pot delimita spatiile din interiorul locuintei, creeaza o atmosfera intima si se pot incadra perfect in orice stil.
     
    Usile din lemn cu geam sunt cele care pot contura un spatiu misterios, prin posibilitatea restransa de patrundere a luminii.
     
    Usile din lemn decupate permit patrunderea luminii in locurile in care se doreste a fi amplasate, acestea permit atasarea geamurilor precum si posibilitatea de a aplica o vopsea in nuanta dorita.
     
    Criterii pentru alegerea unei usi de interior:
     
    • Izolare fonica si termica;
    • Toc si feronerie;
    • Culori si finisaj;
    • Material;
    • Functionalitate.
     
    Varietatea usilor din lemn pentru interior va poate oferi o imagine de ansamblu asupra modelelor disponibile si poate contribui la usurarea alegerii modelulului dorit, conform cu asteptarile si stilul pe care doriti sa il adoptati.
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.