• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Usi pliante din pvc

    Gama variata de usi pliante vine in sprijnul dumneavoastra in cazul in care care sunteti in curs de renovare sau constructie a locuintei, prin posibilitatea alegerii modelului potrivit de usa plianta. Fie ca doriti un spatiu modern, fie clasic, usa pliabila se potriveste oricarui stil si contribuie la crearea unui mediu placut si relaxant.  

    68 produse

    1. 1
    2. 2
      Cand vine vorba de amenajari interioare, usile pliante (denumite si usi armonice) reprezinta solutia ideala pentru locuinta dumneavoastra, deoarece montarea unei usi pliabile serveste la economisirea spatiului, dar si la definirea design-ului incaperii. Usa acordeon este cea care poate fi utilizata pentru separarea spatiilor de locuit, astfel incat sa va puteti bucura de o incapere retrasa, ferita de privirile celorlalti, sau de un spatiu deschis, aerisit, prin posibilitatea deschiderii cu usurinta a acesteia.

    Ce ar trebui sa aveti in vedere inainte de a cumpara o usa plianta de interior?


    • Masuratorile sa fie cat mai corecte. Pentru a va bucura de spatiul creat de o usa pliabila, este necesar ca inaintea achizitionarii acesteia dimensiunile golului de zid sa fie masurate corect.
    • Culoarea usii pliante este foarte importanta, deoarece aceasta este cea care defineste aspectul incaperii. Puteti alege din variata gama de culori disponibile, cea care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
    • Spatiul in care doriti sa asamblati usa armonica. Puteti opta pentru montarea acesteia in: bucatarii, subsoluri, dulapuri, garderobe si alte spatii inguste.

    Puteti alege o usa plianta de interior cu geam, pentru a crea un spatiu placut si elegant, sau o usa plianta fara geam, astfel incat sa puteti realiza un design potrivit stilului dumneavoastra.
    1. 1
    2. 2

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.