Feedback

Feedback

Aeroterme

(67 produse)
Aeroterma este un dispozitiv eficient destinat incalzirii rapide a incaperilor prin generarea si ventilarea aerului cald. Aerotermele sunt din ce in ce mai folosite in apartamente, birouri, magazine, ateliere si garaje.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Aeroterma este compusa dintr-un ventilator si un element de incalzire, care poate fi ceramic, cu halogen, cuart, sub forma de bobina electrica sau in cazul unei aeroterme industriale, sub forma unui arzator pe baza de GPL. O aeroterma aer cald este silentioasa si nu usuca aerul, fiind potrivita pentru utilizare in locuinte.

In functie de pozitionare, intrebuintare si tipul de alimentare putem distinge mai multe tipuri de aeroterme.

Aeroterma electrica de podea

De regula, aerotermele electrice de podea au picioare stabile sau roti. Puteti pune o astfel de aeroterma electrica intr-un loc convenabil din camera si va puteti bucura de caldura fara prea multe batai de cap.

Aeroterma de perete

Aerotermele de perete seamana cu o unitate de aer conditionat cu sistem split si au un corp ingust. Daca incaperea este mica, atunci fixand aeroterma electrica pe perete, veti economisi spatiu.

Mini aeroterma portabila

O mini aeroterma portabila are dimensiuni compacte si este echipata cu manere pentru o portabilitate usoara. Acest tip de mini aeroterme sunt mereu la indemana si pot fi usor depozitate fara sa ocupe prea mult spatiu.

Tun de caldura

Acesta este un tip industrial de aeroterma caldura ce poate fi mutat cu usurinta in diferite locuri si face fata incalzirii incaperilor mari, cum ar fi garaje, depozite, santiere.

Aceste dispozitive pot functiona autonom sau pot fi incorporate intr-un sistem de incalzire existent. Oricare dintre optiuni va fi eficienta, deoarece aeroterma functioneaza in modul de incalzire continua. Deoarece curentul de aer este furnizat fortat, distributia temperaturii in diferite parti ale incaperii este uniforma.

Dupa tipul de control, exista aeroterme mecanice si electronice. Acestea din urma sunt cele mai convenabile de utilizat, deoarece au un afisaj care arata setarile curente si pot fi echipate cu o telecomanda.

Producatorii efectueaza ajustari in trepte de putere pentru functionarea economica a aerotermelor. De regula exista trei moduri - jumatate de putere, putere maxima si modul ventilator. Modelul cel mai eficient se considera aeroterma cu termostat datorita posibilitatii de reglare cu precizie a intensitatii de incalzire.

Pentru o experienta in utilizare cat mai placuta aceste dispozitive sunt dotate cu diverse functii suplimentare precum: functie de ventilatie, functie aer rece, protectie la supraincalzire, protectie la rasturnare si multe altele, care sporesc eficienta dispozitivului.

Luand in considerare aceste aspecte, aeroterma constituie o solutie practica si suficient de rentabila, destinata incalzirii rapide a incaperilor. Daca nu esti hotarat ce tip de aeroterma caldura iti doresti, oferta Dedeman iti sta la dispozitie cu o gama variata de modele adaptate preferintelor si necesitatilor tale.

Comparator