• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Gleturi

    Un lucru cunoscut despre glet este ca joaca un rol destul de important in obtinerea aspectului final dorit al peretilor sau tavanului. Gletul reprezinta tencuiala subtire ce are scopul de a nivela suprafata peretilor sau tavanului si o pregateste pentru urmatoarea etapa, zugraveala.  

    37 produse

    1. 1
    2. 2
      Gletuirea reprezinta procesul de nivelare ce se realizeaza dupa prima etapa, cea de tencuiala, pentru a elimina neuniformitatile. Prin aplicarea gletului se realizeaza astfel nivelarea sau finisarea peretilor.
     
    Inainte de aplicarea primului strat de glet, trebuie verificata suprafata de aplicare. Suprafata suport trebuie sa fie stabila (fara portiuni neaderente), curata, uscata, fara urme de praf si protejata de umiditate excesiva.
     
    Gletul poate fi pe baza de var, ipsos sau ciment alb si poate fi utilizat pentru a realiza incarcarea sau finisarea peretilor.
    1. 1
    2. 2

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.