• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Polistiren extrudat

    Placile din polistiren extrudat, datorita tehnologiei de producere prin expansiunea fizica a polistirenului si prin controlul parametrilor procesului, au o structura celulara inchisa, uniforma, cu urmatoarele caracteristici: rezistenta mecanica superioara, valoare scazuta a conductivitatii termice pe termen lung, rezistenta la umezeala, durabilitate, material usor, elastic.  

    13 produse

      Placile de polistiren extrudat pot avea diferite grosimi: 1 cm, 2 cm, 3 cm, 4 cm, 5 cm, 6 cm, 8 cm sau 10 cm. Utilizarea acestora este in principal pentru izolarea termica a fundatiilor si peretilor de subsol, pardoselilor interioare si exterioare, incalzite sau neincalzite, teraselor, acoperisurilor, stalpilor si grinzilor si a peretilor interiori si exteriori.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.