icon_ceas_alb
De Rusalii, 16 - 17.06.2019, magazinele Dedeman si Serviciul Suport Clienti vor avea program normal. Vezi programul ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Polistiren

    Produsele realizate din polistiren prezinta un consum semnificativ, polistirenul fiind unul din cele mai utilizate tipuri de masa plastica. Datorita proprietatilor sale, in domeniul constructiilor acesta poate fi utilizat pentru a realiza profile pentru fatada, placi de polistiren expandat sau extrudat.  

    202 produse

    1. 1
    2. 2
    3. 3
     

    Estetic dar si functional!

     

    Profilele si placile decorative sunt compuse din polistiren expandat, acoperit cu un material compozit, sub forma unui strat protector. Stratul de material compozit ofera polistirenului o buna rezistenta mecanica si chimica, astfel puteti finisa usor prin vopsire.

     

    Avantajele placilor decorative:

     
    • Pot fi folosite in scop decorativ pentru capitonarea peretilor exteriori ai locuintei;
    • Se folosesc pentru termoizolarea constructiilor noi sau vechi;
    • Plintele va permit sa ascundeti cablurile, gaurile si alte imperfectiuni.
     

    Din varietatea gamei, ancadramente pentru usi si ferestre, cornise, solbancuri pentru glafuri, brauri pentru delimitarea anumitor nivele, plinte decorative, arcade, chei de bolta, coltare, capiteluri si coloane, pilastrii, puteti alege modelul potrivit pentru a sublinia caracterul locuintei dumneavoastra.

     

    Materiale termoizolante: EPS si XPS

     

    Incalzirea locuintei pe timpul iernii poate cauza un consum ridicat de energie electrica, motiv pentru care a aparut ideea conservarii energiei prin utilizarea materialelor termoizolante:

     
    • EPS (polistirenul expandat): usor de manipulat, greutate redusa, stabilitate dimensionala, rezistenta la inconvoiere, rezistenta la tractiune;
    • XPS (polistirenul extrudat): greutate redusa, rezistenta la compresiune, material elastic, rezistenta mecanica, aderenta marita.
     

    Polistirenul este asadar des folosit, fiind o solutie larg aplicata si oferind rezultate bune.

    1. 1
    2. 2
    3. 3

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.