• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Zdrobitoare struguri

    Zdrobitorul este un utilaj folosit in vinificatie pentru zdrobirea strugurilor, pentru a obtine si colecta mustul, in vederea obtinerii bauturilor alcoolice de fermentatie.  

    12 produse

     

    Cum alegeti un zdrobitor de struguri bun?

     
    • Dupa functionalitate, exista doua tipuri de zdrobitoare de struguri: zdrobitoare simple si zdrobitoarele cu desciorchinator.
    • Dupa modul de actionare veti gasi zdrobitoare de struguri manuale si zdrobitoare de struguri electrice, potrivite atat pentru viticultori profesionisti, cat si pentru cei ce fac vin din hobby.
     
    Pentru o productivitate mai mare, va recomandam zdrobitoarele de struguri electrice si zdrobitoarele cu desciorchinatoare electrice. Zdrobitoarele sunt fabricate din tabla emailata sau din inox alimentar pentru a pastra aroma strugurilor.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.