Feedback

Feedback

Foarfeci de tuns arbusti si gard viu

(52 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Descopera categoria de foarfeci de tuns arbusti si gard viu care cuprinde o selectie diversificata de instrumente de taiere electrica concepute pentru ingrijirea precisa, eficienta si facila a arbustilor, gardurilor vii si pomilor. Aceste foarfeci electrice sunt partenerii ideali pentru cei interesati de obtinerea unui aspect bine ingrijit al gradinii lor.

Avand motoare puternice si lame ascutite, o foarfeca electrica ofera precizie si control in taierea crengilor, ramurilor si a vegetatiei dese. Simplifica-ti munca si obtine rezultate profesionale cu aceasta gama de foarfeci electrice, care a fost creata pentru a transforma munca de taiere intr-o activitate mai usoara si mai eficienta. Fie ca ai nevoie de taierea precisa a gardului viu, a arbustilor sau a pomilor, aceste foarfeci de calitate superioara sunt alegerea perfecta pentru pasionatii de gradinarit si pentru cei care doresc sa-si pastreze spatiul verde in cea mai buna forma posibila.

Foarfecele electrice sunt echipate cu un motor electric puternic, care asigura o taiere rapida si usoara a crengilor si ramurilor. Acestea sunt mai usor de manevrat si mai putin obositoare in comparatie cu variantele manuale, permitand utilizatorului sa lucreze cu mai multa precizie si control.

Tipuri de foarfeca electrica

Foarfeca electrica pomi

Foarfeca electrica pomi este un subtip al foarfecelor electrice, special conceput pentru taierea crengilor mai groase si a ramurilor de pe copaci. Acestea sunt prevazute cu lame mai lungi si mai puternice, capabile sa taie prin lemnul mai rezistent, asigurand astfel ingrijirea corecta si sanatoasa a pomilor.

Foarfeca electrica gard viu

Pentru gardurile vii care necesita o tundere constanta si precisa, alege un model de foarfeca gard viu dintre modelele disponibile. O foarfeca electrica gard viu este echipata cu lame speciale, proiectate pentru a taia cu usurinta tulpinile subtiri si frunzele dense ale gardului viu. Aceste foarfeci gard viu ofera deci un control mai bun asupra taierii, permitand obtinerea unei forme uniforme si ingrijite a gardului viu.

Foarfeca electrica gazon

In ceea ce priveste gazonul, exista foarfeci electrice speciale concepute pentru a realiza tunderea precisa si uniforma a acestuia. Foarfeca electrica gazon este usor manevrabila, avand lame precise si puternice care taie iarba cu precizie, asigurand astfel un aspect curat si ingrijit al peluzei.

Foarfeca de vie electrica

Pentru cei care detin vite de vie si doresc sa obtina o tundere optima, exista foarfeca de vie electrica. Acestea sunt concepute pentru a taia tulpinile subtiri si lastarii de pe vita de vie, asigurand o crestere sanatoasa si o productivitate optima a strugurilor.

Indiferent de tipul de vegetatie pe care doriti sa-l tundeti, exista o foarfeca electrica potrivita pentru fiecare nevoie. Alegerea unui astfel de instrument va permite sa lucrati cu usurinta si eficienta, obtinand rezultate superioare in ingrijirea plantelor.

Comparator