Feedback

Feedback

Seminee bioetanol

(9 produse)
Cauti un semineu cu bioetanol pentru casa, apartamentul sau biroul tau? Aici veti gasi o selectie larga de bioseminee la preturi accesibile. Aceste dispozitive moderne functioneaza cu biocombustibil lichid, nu emana fum si miros fiind usor de instalat.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Un semineu bioetanol se poate amplasa in orice incapere a locuintei, intr-un timp scurt si fara a fi nevoie de instalare specializata. Aditional caldurii oferite, un semineu cu bioetanol va aduce un plus de eleganta incaperii in care va fi situat. Un biosemineu este potrivit pentru apartamente si birouri in care este imposibil sa amplasati seminee in forma lor traditionala.

Principala diferenta a unui biosemineu fata de modelele obisnuite de seminee este combustibilul pe baza caruia functioneaza. Sursa arderii acestuia este un biocombustibil lichid ecologic. Un astfel de combustibil are o multime de avantaje semnificative, un semineu cu bioetanol indeplineste vizual functiile modelelor traditionale dar nu emana funingine, fum sau miros de ars. La montarea unui semineu etanol nu este necesar sa se realizeze sisteme complexe de extractie a fumului.

Semineu bioetanol - principii de functionarePrincipiul de functionare a unui biosemineu este determinat de caracteristicile sale de proiectare. Elementul central al acestui dispozitiv este vatra in interiorul careia este montat un bloc de incalzire, adesea din otel inoxidabil de inalta calitate care se alimenteaza cu biocombustibil. Intensitatea arderii flacarii este reglabila, pentru a face acest lucru, este suficient sa setati capacul glisant care se afla pe blocul de incalzire, la nivelul dorit.

Suprafata decorativa a acestui echipament este proiectata intr-o varietate de stiluri. Cerinta principala este rezistenta la foc a materialului de captuseala. Marmura naturala si granitul sunt potrivite pentru aceasta. Exista modele care sunt decorate cu otel acoperit cu vopsea cu o compozitie speciala care poate rezista la conditii de temperatura foarte ridicata. Fiecare dintre aceste modele isi gaseste locul in interiorul unei anumite directii de design.

In functie de tipul de instalare, biosemineele sunt impartite in doua mari categorii:

Incorporat - Din punct de vedere vizual, un biosemineu incorporat este aproape imposibil de distins de un semineu traditional. Se monteaza in acelasi mod intr-un perete sau, in unele situatii, intr-o coloana larga.

Desktop - Principalul avantaj al unui biosemineu desktop este absenta necesitatii unor lucrari complexe de instalare. Aceste modele au dimensiuni foarte compacte., pot fi instalate direct pe masa sau asezate pe podea.

Atunci cand alegeti un biosemineu, merita sa decideti exact locul si tipul instalarii acestuia. Acest factor va fi decisiv in alegerea celei mai bune optiuni. Un semineu cu bioetanol ar trebui sa fie combinat in mod ideal cu interiorul camerei in care va fi instalat. Captuseala sa ar trebui sa fie in armonie cu mobilierul, peretii sau elementele decorative individuale din camera.
Comparator