Confectionare perdele

Dedeman pune la dispozitie serviciul de confectionare perdele pentru produsele achizitionate din magazinele noastre.

Astfel, ai posibilitatea sa obtii o perdea sau o draperie potrivita pentru locuinta ta, confectionata cu atentie in functie de dimensiunile dorite, de stilul de amenajare ales si de gusturile pe care le preferi.

Serviciul este disponibil exclusiv in magazinele fizice Dedeman, la raionul de decoratiuni - perdele si draperii.

  • Colega din magazin iti va prezenta toate variantele, precum si accesoriile pentru care poti opta, pentru ca perdeaua sau draperia sa se plieze perfect pe nevoia si preferinta ta.
  • Este important sa cunosti dimensiunile peretelui pentru care se aplica decorul. In functie de acestea, colega noastra iti va recomanda metrajul care trebuie achizitionat, astfel incat perdeaua sa fie potrivita incaperii.
  • Urmatorul pas il reprezinta selectarea materialului din care doriti sa confectionati noua perdea sau draperie. Magazinele Dedeman va ofera o gama generoasa de modele din care puteti alege. De asemenea, colegele noastre va stau la dispozitie cu recomandari si informatii utile, pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea cea mai buna in functie de gusturi, nevoie si buget.
  • Ulterior, cu ajutorul colegei din magazin, se stabileste tipul de prindere al materialului, precum si celelalte accesorii pentru care optezi (rejansa, bride, capse).
  • De asemenea, trebuie sa stabilesti daca iti doresti o galerie metalica, de lemn sau sina si in functie de acesta alegere, se recomanda tipul de prindere. De exemplu, capsele sunt compatibile doar cu galeriile metalice si nu pot fi folosite la sina sau lemn. Daca nu dispui de un sistem de prindere, atunci iti vom oferi noi toate variantele posibile pentru care poti opta.
  • Daca se alege montarea pe rejansa, se stabileste tipul de rejansa si factorul de incretire, dupa preferintele tale.. Se poate alege o rejansa ingusta, medie sau foarte lata.
  • Odata cu stabilirea acestor detalii, vei putea efectua comanda si vei primi un termen estimativ la care va fi gata perdeaua sau draperia.

Pentru mai multe detalii, te invitam sa citesti ghidul de cumparare perdele si draperii, care iti prezinta detaliat toate informatiile pe care trebuie sa le stii inainte de a achizitiona acest tip de produse.

Incarcare masini electrice › Proiectare bai si bucatarii › Mixare vopsele ›
Suport clienti › Service scule electrice › Inchiriere scule ›
Livrare marfa › Returnare produse › Comenzi speciale ›
Solutii de creditare › Confectionare perdele › Livrare materiale grele ››