Despre noi

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii si produse pentru amenajari interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc sa-si construiasca si sa-si amenajeze caminul.

Compania s-a extins intr-un ritm constant si sustinut, dar pe langa cifre si calcule, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajatii care lucreaza in cele 54 de magazine ale lantului nostru de retail formeaza o familie dinamica, pragmatica si mereu atenta la planurile, cerintele si nevoile clientilor si partenerilor nostri.

In anul 1994, Dedeman avea doar 11 angajati. In 2002, echipa era deja formata din 245 de oameni. Iar astazi, la Dedeman peste 11.500 de colegi stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati planurilor lor.

In magazinele Dedeman, clientii nostri pot gasi articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasa, depasind 45.000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali in proportie de peste 84% sau din importuri (din tari precum Franta, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania si China).

Dedeman inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinele noastre. Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de logistica si asistenta transforma vizita la Dedeman intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

Dincolo de activitatile comerciale, compania Dedeman constientizeaza si importanta actiunilor de CSR (Corporate Social Responsibility), investind in mod constant in sport, cultura, educatie si in planuri pentru comunitate, toate acestea fiind acum insumate sub umbrela proiectului “Planuri de Bine”.