Despre noi

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul.

Compania s-a extins într-un ritm constant și susținut, dar pe lângă cifre și calcule, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajații care lucrează în cele 57 de magazine ale lanțului nostru de retail formează o familie dinamică, pragmatică și mereu atentă la planurile, cerințele și nevoile clienților și partenerilor noștri.

În anul 1994, Dedeman avea doar 11 angajați. În 2002, echipa era deja formată din 245 de oameni. Iar astăzi, la Dedeman peste 12.000 de colegi stau la dispoziția clienților noștri, dedicați planurilor lor.

În magazinele Dedeman, clienții noștri pot găsi articole destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte și utilaje, echipamente de protecție, articole pentru grădină, mobilier, electronice și electrocasnice.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasă, depășind 60.000 de produse în magazinele Dedeman și 85.000 de produse disponibile online, pe site și în aplicație, acestea provenind de la producători naționali în proporție de aproximativ 85% sau din importuri (din țări precum Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China).

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoțesc și completează cumpărăturile pe care clienții le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere și consultanță, serviciile de logistică și asistența transformă vizita la Dedeman într-o invitație de a reveni oricând într-un mediu prietenos și flexibil, dedicat planurilor celor harnici și întreprinzători.

Dincolo de activitățile comerciale, compania Dedeman conștientizează și importanța acțiunilor de CSR (Corporate Social Responsibility), investind în mod constant în sport, cultură, educație și în planuri pentru comunitate, toate acestea fiind acum însumate sub umbrela proiectului „Planuri de Bine”.