• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Filtre apa potabila si cartuse

    Intr-un mediu tot mai poluant, interesul pentru consumul de apa fara impuritati este tot mai crescut. In acest context, filtrul de apa a aparut din dorinta imbunatatirii calitatii apei potabile consumate zilnic si, implicit, a calitatii vietii.  

    6 produse

      Apa potabila este izvorul vietii, sursa vitala de sanatate, vitalitate si energie. Organismul uman este compus in medie din 70% apa, astfel, este esential consumul de apa curata, pura, fara substante nocive. In acest sens, filtrarea apei a devenit un factor esential pentru sanatatea noastra si a intregii familii.
     
    Filtrul de apa este un aparat de filtrat apa realizat printr-o tehnologie moderna, avand ca scop imbunatatirea calitatii apei, prin pastrarea proprietatilor si mineralelor benefice organismului.
     
    Principalele beneficii si avantaje:
     
    • eliminarea din apa a clorului activ, produselor petroliere, fenolul, pesticidele, metalele grele;
    • filtreaza diverse particule: de rugina, fire tesaturi, pamant sau nisip;
    • imbunatateste gustul si mirosul apei potabile;
    • compacte in dimensiuni, acestea au fost proiectate pentru montaj in spatii limitate;
    • prin sistemul de filtrare se indeparteaza bacteriile si microorganismele care contamineaza reteaua de apa.
     
    In functie de tehnologia de purificare a apei, utilizare, montare si destinatie, aparatele de filtrate apa potabila se pot diferentia in:
     
    • filtru de apa cu montare pe robinet, filtru apa cu montare sub chiuveta bucatarie, filtru apa cu montare la capatul tevii bateriei de bucatarie (in locul perlatorului), filtru apa pentru masina de spalat, filtru de apa montat la retea;
    • echipamente filtrare apa potabila prin osmoza inversa;
    • filtre dedurizare apa potabila, filtre cu autocuratare, filtre apa cu impuritati;
    • diverse tipuri cartuse filtrare apa potabila;
    • cani filtrare apa potabila;
     
    Dispozitivele de purificare a apei potabile prin osmoza inversa sunt printre cele mai performante filtre de apa existente pe piata. Sisteme complete de filtrare, acestea elimina cu succes impuritatile (nitriti, nitrati, pesticide) cat si bacteriile si alte microorganisme din apa.
     
    Daca optezi pentru un stil de viata sanatos, filtrarea apei ar trebui sa devina un obicei benefic pentru toti cei care isi doresc, in conforful casei lor, sa consume zilnic o apa pura.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.