Inchirieri scule

Proiectul tău necesită scule sau unelte pe care nu le deții sau pe care le vei folosi doar ocazional?

La Dedeman, găsești aceste echipamente - în regim de închiriere.

Serviciul Închirieri scule și echipamente se adresează persoanelor fizice (cu vârsta minimă de 18 ani şi cu domiciliul în România) sau persoanelor juridice.

Documente și informații necesare pentru închiriere

În vederea închirierii sculelor şi a echipamentelor puse la dispoziţie pentru acest serviciu, se va încheia un Contract de închiriere. În acest sens, trebuie să oferi informații de contact valide (nume și prenume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail) reprezentantului Dedeman şi să prezinți spre identificare actul de identitate aflat în perioada de valabilitate.

Bunul îți va fi predat în condiţii perfecte de funcţionare, iar tu trebuie să îl utilizezi în mod corespunzător şi să îl returnezi în aceeaşi stare, cu excepţia condiţiilor normale de uzură, în ziua şi la ora menţionate în contractul de închiriere.

În cazul defectării bunului în timpul utilizării, acesta va fi returnat imediat, urmând ca reprezentantul Dedeman să identifice şi să remedieze defecţiunea. NU SUNT ADMISE INTERVENŢII NEAUTORIZATE LA BUNURILE ÎNCHIRIATE.

În cazul în care dorești prelungirea perioadei de închiriere, trebuie să ne înștiințezi imediat şi să obții acordul scris al reprezentantului Dedeman.

Costul de închiriere şi garanţia

Sculele/echipamentele disponibile se închiriază pentru minimum o zi (24 ore), costul de închiriere/zi şi garantia fiind trecute în Lista de prețuri de închiriere și garanții, afișată la Biroul de Închirieri din incinta magazinului.

Costul de închiriere şi garanţia se achită împreună, iar garanția va fi restituită în condițiile îndeplinirii obligațiilor contractuale.

Dedeman își rezervă dreptul de a modifica prețul de închiriere, fără o înștiințare prealabilă; pentru închirierile în curs, prețul rămâne cel de la data întocmirii contractului de închiriere.

Metode de plată

Metodele de plată disponibile pentru a achita contravaloarea serviciului de închiriere și a garanției sunt: numerar, card sau prin virament bancar și filă CEC, în anumite condiţii.

În cazul plăților efectuate prin virament bancar sau filă CEC, predarea echipamentelor închiriate se face doar după confirmarea încasării plății.

Întârzierea predării echipamentului închiriat

Este considerată întârziere, predarea echipamentului ulterior orei/datei stabilite prin contract pentru care se vor percepe penalităţi de întârziere stabilite prin contractul de închiriere.

Pentru detalii referitoare la acest serviciu, te rugam să te adresezi colegilor de la Biroul de închirieri din incinta magazinului.

IMPORTANT

Nu uita să cumperi consumabilele sau accesoriile necesare pentru funcționarea echipamentului închiriat (ex: combustibil pentru generator, discuri, burghie, bandă abrazivă pentru șlefuitor, electrozi pentru aparatele de sudură, etc). Unele dintre acestea pot fi, de asemenea, disponibile pentru închiriere. Tehnicianul de service te va consilia cu privire la accesoriile necesare pentru proiectul tău, astfel încât să poți exploata potențialul maxim al echipamentului închiriat, în cele mai bune condiții.