Feedback

Feedback

Perdele aer cald

(16 produse)
O perdea de aer este un ventilator de forma alungita cu un flux puternic de aer care creeaza o bariera si permite separarea a diferite zone ale incaperii, impiedica patrunderea aerului rece sau cald si ajuta la reducerea consumului de energie.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

O perdea de aer serveste la crearea unei bariere de aer densa in zonele usilor, ferestrelor si altor zone nepresurizate ale incaperii.

Astfel, perdelele de aer previn influenta temperaturilor exterioare asupra indicatoarelor climatice din interiorul cladirii, exclud aparitia curentilor de aer si protejeaza complet o anumita zona inchisa de patrunderea corpurilor straine usoare din exterior si a mirosurilor neplacute, precum: praf, insecte si fum de tigara.

O perdea de aer cald functioneaza perfect atat independent, cat si in combinatie cu echipamentele de incalzire si racire climatice, crescand semnificativ eficienta acestora, reducand pierderile de caldura si permitandu-va sa economisiti semnificativ banii pe resursele energetice. O perdea de aer nu isi pierde relevanta in niciun moment al anului, deoarece isi poate indeplini sarcinile in orice conditii de temperatura exterioara.

Perdelele de aer sunt ideale pentru instalarea in spatii industriale si comerciale, precum si in spatii casnice. Acestea sunt achizitionate adesea de proprietarii de magazine, supermarketuri, depozite, centre comerciale si de divertisment, birouri spatioase si alte unitati similare care se caracterizeaza prin trafic ridicat, prezenta unui sistem de usi glisante automate sau absenta completa a acestora.

O perdea de aer cald are o lista foarte larga de caracteristici tehnice. Sarcina principala a perdelei de aer este de a crea un scut de aer suficient de puternic care nu ar trebui sa aiba goluri in timpul functionarii, altfel performanta sa va scadea semnificativ. Asigurati-va ca masurati deschiderile in care vor fi instalate dispozitivele si alegeti perdele de aer astfel incat latimea duzei lor sa fie mai mare sau sa se potriveasca cu deschiderile tinta (daca un dispozitiv nu indeplineste cerintele dimensionale puteti sa instalati mai multe perdele de aer).

Un indicator important este performanta perdelelor de aer, exprimata de cati metri cubi de aer trec prin perdea pe unitatea de timp. Productivitatea este aleasa in functie de inaltimea deschiderii, daca inaltimea este mare, sunt necesare perdele de aer cu o performanta mai mare.Cu o inaltime de instalare selectata optim, perdelele de aer ar trebui sa genereze un flux de aer uniform cu viteze ideale: 8 m - 10 m/s la iesire si 3 m/s mai aproape de podea.

O alta caracteristica tehnica importanta este puterea de incalzire a aerului. Acest parametru se aplica numai modelelor de perdele de aer cu functie de incalzire.

Astfel, scopul perdelelor de aer este de a crea conditii confortabile, de a mentine temperatura dorita in incaperi, de a preveni patrunderea prafului, tantarilor, mustelor si a mirosului neplacut si de a reduce consumul de energie.

Comparator