• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    DedeManualTM - Afla totul despre bateriile sanitare

    Bateriile fac parte din acea gama de produse care pot personaliza baia sau bucataria voastra, din acest punct de vedere acestea pot conferi un aspect deosebit spatiilor voastre interioare, mai ales daca sunt asortate in mod creativ cu restul elementelor.

    Bateriile reprezintă cele mai importante elemente din sala de baie, întrucât acestea sunt cele utilizate obiecte ale băii. Pe lângă furnizarea apei pentru lavoar sau cada de baie, acestea reflectă designul în întreg spaţiul sălii de baie. Prin urmare, opţiunea dumneavoastră pentru modelul bateriei şi amplasarea acestuia vor influenţa aspectul final al sălii de baie. Bateriile sunt disponibile acum într-o varietate de stiluri. De la bateriile moderne concepute pentru a completa spaţii pure, minimaliste, până la stiluri clasice concepute să pună în valoare incintele tradiţionale şi cele decorate în tendinţe.  

    Ce ar trebui sa stiu inainte de cumpara baterii?

     

    • Identificati dimensiunile spatiului si modul in care sunt pozitionate tevile de apa pentru a cumpara astfel modelul potrivit
    • Asigurati-va ca modelul respectiv are o reglare facila a debitului si temperaturii apei
    • apreciati bine la distanta la care se afla orificiul pentru montarea bateriei in raport cu centrul lavoarului. Este recomandat ca bateria sa aiba bratul suficient de lung astfel incat jetul de apa sa fie proiectat spre centrul lavoarului si nu pe marginea lui.
    • In cazul bateriilor pentru baie este recomandat ca acestea sa se cumpere la set pentru a nu crea un aspect neplacut, in cazul in care acestea ar fi din seturi diferite
    • Designul si calitatea dicteaza de cele mai multe ori si pretul bateriilor


    Recomandari

    Alegeţi modelul corect care să se potrivească cu modelul lavoarului, vasului de toaleta sau a cazii de baie.  Obiectele sanitare sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri decorative, forme şi mărimi. Astfel verificaţi ca modelul ales de lavoar şi bateria să se completeze reciproc. Toate lavoarele au orificiile efectuate în număr prestabilit. Dacă acesta are trei orificii, atunci aveţi nevoie de o baterie cu montare pe trei găuri. De asemenea, lavoarele care sunt montate pe suprafaţa unui corp de mobilier sau a unui blat montat în consolă, vor necesita o baterie cu pipă înaltă montată pe blat sau o baterie montată pe perete pentru care pipa de scurgere a apei să poată furniza apa optim.

     

    Imbinati in mod creativ bateria cu celelalte elemente din camera, de exemplu daca baia are faianta wenge cu crem puteti folosi baterii cu finisaj de bronz sau auriu care vor conferi un efect deosebit in designul de ansamblu.


     

    O baterie de calitate are urmatoarele caracteristici: 

     

    • Corpul unei baterii ar trebui sa fie alama sanitara, aceasta fiind un aliaj pe baza de cupru in procent de 58-62%, zinc 30 -38% si restul alte materiale (nichel, plumb, aluminiu).
    • Are cartusul ceramic
    • Are pana la 3 atenuatoare de zgomot in cartus, perlator si excentrice care asigura un nivel de zgomot de maxim 20 dB la o presiune de 3 bari),
    • rezista la presiuni inalte (pana la 15 bari),
    • Durata medie de 15-20 de ani si un design elegant cu linii clare si forme moderne atemporale.

     

     

    Caracteristici de siguranţă şi de economisire a apei

     

    Limitatoarele de temperatură vă permit să ajustați o temperatură maximă a apei prin intermediul unui mecanism intern (aceasta este opțional și trebuie configurat la momentul instalării). Acestea economisesc energie şi constituie un avantaj atunci când planificaţi amenajarea unei săli de baie pentru copii sau pentru persoane în vârstă.

    Pentru a economisi apă, înlocuiţi perlatorul de la extremitatea pipei bateriei cu unul care reduce debitul. Nu toţi producătorii oferă restrictoare de debit, astfel e bine să verificaţi înainte de a achiziţiona bateria.

    Pagina 1 din 2

    Opinii clienti

    petculescu a scris pe 22.02.2013
    o baie se amenajaza doar cu trei articole?
    Raspunde

    1 Comentarii

    Adauga un comentariu

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.