• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    DedeManualTM - Cum ne pregatim de iarna cazanul pe lemne

    Cum ne pregatim de iarna cazanul pe lemne

    Cand se apropie sezonul de iarna ne folosim inca o data de cazanul pe lemne pentru a ne asigura necesarul de caldura in perioada rece care urmeaza.

    Pentru a realiza acest lucru trebuie trebuie sa ne ingrijim cazanul, respectiv primul lucru pe care trebuie sa il facem este o curatare temeinica a acestuia si a cosului de fum.

    In acest sens puteti folosi accesoriile de curatat cosuri de fum si centrale, oferite de Dedeman.

    Indiferent daca ati montat cazanul recent sau in anii anteriori ideal este ca inainte de pornire, sa efectuati o verificare a intregii instalatii de incalzire pentru a detecta eventualele scurgeri sau pierderi. De asemenea verificati daca pompele de circulare si recirculare functioneaza in parametri optimi.

    Pentru un randament mai bun al cazanului este recomandat sa va procurati lemnele din timpul verii pentru a se usca in voie pana la inceputul sezonului rece.   

    Daca intentionati sa va deplasati pe perioade lungi de timp in perioada de iarna este recomandat sa incarcati instalatia cu antigel special conceput sau daca nu doriti sa achizitionati antigel este recomandat sa goliti instalatia altfel riscati sa se formeze dopuri de gheata in interiorul tevilor care ulterior vor duce la distrugerea acestora.

    Adauga un comentariu

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.