Feedback

Feedback

Curte si gradina: armonie intre util si placut

Imbinarea utilului cu placutul este o expresie folosita frecvent, care guverneaza actiunile noastre zilnice. Aceasta se aplica si in contextul necesitatii intretinerii curtii si gradinii, intrucat munca depusa este semnificativa, dar si rezultatul ofera satisfactie pe masura.

Locuiesti in zona rurala, ai o casa de vacanta sau un teren de ingrijit? Cu utilajele potrivite pentru curte termini treaba repede si bine, indiferent ca sunt prevazute cu motor termic sau electric.

Nu stii ce sa alegi pentru intretinerea ierbii sau a gazonului?

Iata diferentele care iti usureaza luarea unei decizii:

  1. motocositoarele cu motor termic sunt recomandate pentru operatii de curatare a pasunilor, campiilor si a spatiilor verzi de dimensiuni mari, au putere ridicata (circa 5 CP) si latime de taiere curpinsa in jurul a 60-90 cm;
  2. motocoasele de umar cu motor termic sunt usor de manevrat, chiar si aproape de ziduri, garduri si copaci, au putere de pana la 3 CP si diametrul de taiere de circa 20-50 cm;
  3. trimmerele electrice au puterea de circa 250-1000W, iar latimea de taiere este redusa (in jurul a 23-30 cm);
  4. masinile de tuns iarba cu motor electric (peste 1000W, 30-43 cm latime de taiere) sau motor termic (circa 2-5 CP, 40-50 cm latime de taiere) sunt ideale pentru suprafete mari de teren si dispun de sac colector pentru iarba.

Curtea va fi mereu ingrijita si pregatita pentru relaxarea in aer liber, iar mirosul de iarba va ajuta sa respirati un aer proaspat si inviorator.

Doresti sa te bucuri de roadele pamantului, dar efortul depus este prea mare?

Iti punem la dispozitie o gama variata de produse menite sa-ti usureze munca. Poti deveni un mic agricultor folosind propria ta gradina si alegand dintre urmatoarele produse recomandate:

  1. motosapatoare - destinate activitatilor de sapare, permit atasarea diverselor accesorii (exemplu: cultivator, plug, semanatoare, moara resturi vegetale, remorca);
  2. atomizoare si pulverizatoare - folosite pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a plantatiilor de dimensiuni mici, cu produse lichide sau prafuri.

Tot ce va ramane de facut este sa va relaxati, bineinteles, dar intr-un spatiu exterior curat. Cu ajutorul curatitoarelor cu presiune veti aduce un plus de stralucire obiectelor din jurul casei: bicicleta, gard, masina, mobilier, ferestre si scule de gradina, finalizand cu succes orice activitate de curatare si intretinere a spatiului exterior.

Gama de utilaje pentru curte si gradina este obtinuta dintr-o combinatie de produse din domeniul hobby, semiprofesional si professional, pentru a alege ceea ce este potrivit nevoilor tale.