Feedback

Feedback

Ghid de cumparare masute living

Masutele sunt la modă şi elegante, aspectul lor va permite cu uşurinţă sa le potriviti diferitelor stiluri de la modern la clasic sau tradiţional. Ele au devenit atât de populare în prezent incat sunt realizate din material elegante.

Ce ar trebui sa am in vedere?

Masutele vin in completarea spatiul unei incaperi, de obicei living, terasa sau hol. Acestea nu sunt folosite doar pentru sustinerea unor ceşti de cafea şi cărţi supradimensionate, ele sunt centrul spaţiilor intime, unind intre ele toate piesele de mobilier din casa.

Din ce sunt realizate?

Masutele moderne sunt realizate din lemn masiv, PAL, sticla, plastic, piele sau imitatie de piele, singure sau în combinaţie cu alte materiale. O masuta foarte frumoasa este din mdf, un excelent material de construcţie cu mai multe avantaje. De asemenea masutele din sticlă sunt excelente pentru camere mici şi zonele în care vă doriţi sa creati senzatia de spatiu mai mare.

Cat de mult conteaza dimensiunile unei masute?

Inaltimea unei masute este între 30 si 40 cm, aproximativ cat înălţimea sezutului unei canapea. De avut in vedere atunci cand o achizitionati ca ea ar trebui sa fie aproximativ o jumătate, până la două treimi din lungimea canapelei.

Masutele pot avea aproape orice formă vă puteţi imagina, ele pot fi pe un singur nivel sau pe mai multe, cu zone de depozitare închise insa cel mai important aspect al formei unei masute este sa va asigurati că acesta se potriveste cu mobilierul si stilul dumneavoastra de viata.

Atentie!

Deoarece pot fi facute din materiale delicate, acestea trebuie să fie tratate cu prudenţă şi grijă, un blat de sticla este sensibil la zgarieturi. De asemenea daca aveti copiii mici este recomandat sa aveti mare grija. Masutele din sticlă vor rezista in timp mulţi ani dacă sunt tratate cu grijă.