Feedback

Pe o scara de la 0 la 10, cat de probabil este sa recomanzi
site-ul dedeman.ro unui membru al familiei, prieten sau coleg?

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Dedeman
Toate Departamentele
Suport Clienti0234 525 525
‹ inapoi la ghiduri Mobila

Ghid de cumparare mobilier de bucatarie

Bucataria este unul dintre putinele locuri in care ne putem simti cu adevarat "creativi", insa trebuie sa tinem cont de cateva limitari.

Ce ar trebui sa am in vedere?

Necesitatile unei familii cu copiii sunt total diferite comparative cu persoanele proaspat casatorite. In alegerea bucatariei se tine cont in primul rand de utilitatea sa. Persoanele căsătorite recent, sau chiar cei singuri vor mănca probabil mai mult in oras in schimb o familie cu copii mici va folosi bucătăria mult mai mult.

Factorul principal: spatiul

Cand alegem o mobila de bucatarie cel mai important lucru este spatiul disponibil, fiecare centimetru de spaţiu trebuie să fie măsurat cu precizie, pentru ca nu trebuie facute greseli, altfel dulapurile nu se vor potrivi.

Cum se alege culoarea

Culoarea si materialul sunt alegerea clientului, ele aflandu-se intr-o stransa legatura cu preferinta personala si bugetul. În plus faţă de culorile de pe peretii bucatariei si a podelelor, precum şi a echipamentelor, trebuie să tineti cont si de stilul de iluminare a bucătăriei.

Iluminatul bucatariei este foarte important avănd În vedere că aceasta ajută la crearea unei ambianţe eficiente În cazul În care este organizata În mod corespunzător.

Bucataria este inima casei şi dacă inima nu este in ce mai buna forma, atunci În mod evident restul corpului nu este bun. Deci, alegeti o temă, care sa se potriveasca bine cu ceea ce aveti deja in casa. Puteţi merge merge pe un look retro, clasic sau puteti alege un stil mai elegant şi modern, cu un sentiment minimalist.

Compartimentarea bucatariei

Punctul de plecare pentru fiecare bucatarie sunt dulapurile ei. Din acest punct de vedere exista mobilier de bucatarie cu forme si dimensiuni standard, şi care sunt de obicei disponibile pentru a le lua acasă de la magazin in aceeiaşi zi sau doar căteva zile mai tărziu. Dimensiunile şi stilurile sunt limitate la acest tip standard de bucatarii, dar preţul lor este accesibil.

Exista si varianta de corpuri semi-personalizate care se fac după ce comanda este plasata, astfel Încăt să puteţi alege dintr-o varietate mai mare de dimensiuni si stiluri. Această flexibilitate face mai uşoara proiectarea unei mobile de bucătărie care sa se potriveasca cerinţelor dumneavoastră. Acestea sunt, de regula, mai scumpe decăt mobilierul de bucatarie standard.

Montaj

Montajul necesita mare atentie intrucat mobilierul de bucatarie este format din multe elemente (rafturi, sertare, etc) din acest motiv este recomandat sa urmati cu strictete schita de montaj sau sa apelati la ajutor specializat.

A fost folositoare informatia?
Distribuie:

Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman si bucura-te de promotii saptamanale