• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    DedeManualTM - Ghid de cumparare mobilier de bucatarie

    Ghid de cumparare mobilier de bucatarie

    Bucataria este unul dintre putinele locuri in care ne putem simti cu adevarat "creativi", insa trebuie sa tinem cont de cateva limitari.   

    Ce ar trebui sa am in vedere?

    Necesitatile unei familii cu copiii sunt total diferite comparative cu persoanele proaspat casatorite. In alegerea bucatariei se tine cont in primul rand de utilitatea sa. Persoanele căsătorite recent, sau chiar cei singuri vor mânca probabil mai mult in oras in schimb o familie cu copii mici va folosi bucătăria mult mai mult.

    Factorul principal: spatiul

    Cand alegem o mobila de bucatarie cel mai important lucru este spatiul disponibil, fiecare centimetru de spaţiu trebuie să fie măsurat cu precizie, pentru ca nu trebuie facute greseli, altfel dulapurile nu se vor potrivi.


    Cum se alege culoarea

    Culoarea si materialul sunt alegerea clientului, ele aflandu-se intr-o stransa legatura cu preferinta personala si bugetul. În plus faţă de culorile de pe peretii bucatariei si a podelelor, precum şi a echipamentelor, trebuie să tineti cont si de stilul de iluminare a bucătăriei.

    Iluminatul bucatariei este foarte important având în vedere că aceasta ajută la crearea unei ambianţe eficiente în cazul în care este organizata în mod corespunzător.

    Bucataria este inima casei şi dacă inima nu este in ce mai buna forma, atunci în mod evident restul corpului nu este bun. Deci, alegeti o temă, care sa se potriveasca bine cu ceea ce aveti deja in casa. Puteţi merge merge pe un look retro, clasic sau puteti alege un stil mai elegant şi modern, cu un sentiment minimalist.

    Compartimentarea bucatariei

    Punctul de plecare pentru fiecare bucatarie sunt dulapurile ei. Din acest punct de vedere exista mobilier de bucatarie cu forme si dimensiuni standard, şi care sunt de obicei disponibile pentru a le lua acasă de la magazin in aceeiaşi zi sau doar câteva zile mai târziu. Dimensiunile şi stilurile sunt limitate la acest tip standard de bucatarii, dar preţul lor este accesibil.

    Exista si varianta de corpuri semi-personalizate care se fac după ce comanda este plasata, astfel încât să puteţi alege dintr-o varietate mai mare de dimensiuni si stiluri. Această flexibilitate face mai uşoara proiectarea unei mobile de bucătărie care sa se potriveasca cerinţelor dumneavoastră. Acestea sunt, de regula, mai scumpe decât mobilierul de bucatarie standard.

    Montaj

    Montajul necesita mare atentie intrucat mobilierul de bucatarie este format din multe elemente (rafturi, sertare, etc) din acest motiv este recomandat sa urmati cu strictete schita de montaj sau sa apelati la ajutor specializat.

     

     

    Opinii clienti

    copaci toma a scris pe 14.11.2012
    sunt bune si frumoase
    Raspunde

    1 Comentarii

    Adauga un comentariu

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.