Feedback

Feedback

Ghid de cumparare mobilier living

Livingul este un locul in care va distrati, va relaxati şi care va scoate în evidenţă stilul. De cele mai multe ori este prima camera pe care un oaspete o vede atunci când intra iar elementele care o compun sunt punctul central al unei camere de zi, mai ales pentru familiile care îşi petrec mult din timpul lor in fata televizorului.

Ce ar trebui sa am in vedere inainte de cumpara inainte de cumparare?

In alegerea mobilierului de living este important spatiul disponibil si functionalitatea acestuia. Daca avem nevoie de cat mai mult spatiu de depozitare vom alege o biblioteca mare care sa aiba un dulap de haine, cat mai multe sertare si alte spatii de depozitare.

Masoara de 3 ori si cumpara o singura data

Determinati dimensiunea de care aveţi nevoie pentru biblioteca. Un mobilier supradimensionat într-o cameră mică poate fi copleşitor, in timp ce niste piese de mobilier mici intr-un spatiu mare nu vor arata prea bine.

mobila living

Sfaturi utile

  • Evitati achizitionarea unei biblioteci care este proporţională cu spaţiul pe care îl va ocupa.
  • Asiguraţi-vă că aceasta nu blocheaza sursele de încălzire sau ferestrele.

Cum aleg culoarea si stilul blibliotecii?

Culoarea bibliotecii este recomandat sa se potriveasca si cu restul camerei, respectiv culoarea peretilor, setul de canapea si fotolii sau coltarului precum si a celorlalte elemente decorative din camera.

Pentru un aspect mai traditional, alegeti biblioteci din lemn masiv, care au un design simplu si rafturi deschise, acestea va vor oferi spatii pentru diferite echipamente electronice, filme, jocuri video, şi care pot fi colorate intr-o varietate de culori pentru a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din cameră. In schimb dacă sunteţi în căutarea unui stil modern la o biblioteca elementele din metal şi sticlă oferă o estetică eleganta.

mobilier living

Montaj

Gradul de dificultate al montajului difera in functie de marimea si complexitatea bibliotecii. Daca biblioteca va avea multe sertare si usi, montarea sa va necesita un efort mai mare si un timp mai indelungat, din acest motiv va recomandam sa consultati schita de montaj pusa la dispozitie de producator.