• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    DedeManualTM - Ghid de cumparare plite

    Ghid de cumparare plite

    Plitele va ofera placerea preparatelor gustoase, perfect gatite, prajite, fripte, fierte, incalzite, sarate, toate in stilul dumneavoastra.

    Oferind o sumedenie de stiluri si o gama diversificata de modele, plitele sunt caracterizate de flexibilitate maxima. Dezvoltate pentru a completa noua gama de cuptoare si hote, aveti posibilitatea alegerii de plite vitro-ceramice, pe gaz sau inductie. Performanta suprema, aspectul estetic deosebit, functionalitatea crescuta caracterizeaza noua gama de plite pentru bucatariile moderne.

    Plita vitro-ceramica

    In zilele noastre bucataria a devenit una dintre cele mai apreciate incaperi pentru petrecerea timpului cu intreaga familie. Prin urmare, alegerea unei plite ceramice, care sa se potriveasca cu gusturile proprii si ambientul bucatariei, este esentiala.

    Plita vitro-ceramica este un produs premium din punct de vedere al elegantei si al contemporaneitatii, multumita adaptabilitatii usoare la celelate aparate electrocasnice: comenzile hotei sau ale cuptorului sunt aproape identice cu cele ale plitei.

    Plitele cu comenzi electronice sau mecanice sunt disponibile cu rame elegante din inox sau cu marginile fin tesite.

    Pentru orice model ales, valoarea tehnologica, conceptul modern si elegant, precum si calitatea produsului sunt garantate.


    Avantaje

    Comparand o plita vitro-ceramica cu o plita traditionala cu gaz, cea de intai prezinta urmatoarele caracteristici:

    Mai usor de curatat - multumita suprafetei perfect plane.

    Siguranta - Un grad de siguranta mult mai ridicat datorita utilizarii energiei electrice in loc de gaz precum si a avantajelor oferite de dispozitivele electronice de siguranta imposibil de utilizat la plitele pe gaz.

    Inteligenta

    Sistemele electronice ofera avantaje incontestabile fata de cele mecanice: temporizator, ceas, posibilitatea setarii duratei de gatit, precum diverse dispozitive de siguranta.

    Eficienta sporita

    Datorita lipsei pierderilor de caldura (vasul este in contact direct cu elementul de incalzire) perioada de gatit scade, economisind cantitati semnificative de energie si reducand costurile.

    Plita pe inductie

    Plita pe inductie are ca principiu de functionare fenomenul natural al inductiei, ce converteste energia electromagnetica in caldura. Cand plita este alimentata cu energie electrica, bobinele de inductie de sub suprafata plitei reactioneaza in momentul in care un vas feros este asezat pe plita. Caldura este produsa direct in vasul de gatit, in timp ce suprafata ceramica a plitei ramane rece.

    Datorita acestui principiu, procesul de fierbere se poate reduce cu pana la 50% in comparativ cu plitele vitro- ceramice conventionale, economisind astfel cantitati importante de energie electrica. De asemenea, plita pe inductie se poate curata foarte usor datorita faptului ca petele nu se ard pe suprafata rece a plitei, procesul de curatare rezumandu-se la o simpla stergere.

    Mai rapid

    Caldura este produsa in vasele de gatit, fara a se pierde timp pentru incalzirea suprafetei plitei sau a vasului. Astfel perioada de gatit este redusa semnificativ.

    Mai economica

    90% din energia absorbita este convertita in caldura, direct in vasul de gatit. In momentul in care ridicati vasul de pe ochiul plitei, aceasta se opreste instantaneu fara a cauza pierderi de energie.

    Mai sigura

    Caldura este produsa doar in cazul in care folositi vase feroase. Astfel temperatura plitei din jurul vasului ramane relative scazuta, evitand astfel posibile accidente.

    Mai inteligenta

    Plita pe inductie ajusteaza automat cantitatea de energie necesara in functie de diametrul vasului. Datorita faptului ca pentru un vas de mici dimensiuni este folosita o cantitate mai mica de energie decat pentru un vas mare, plita este mai eficienta si mai inteligenta.

     

    Plita cu gaz

    Gazul este o alegere grozava pentru ca ofera un control instant asupra caldurii. Flacara este vizibila si usor de controlat, astfel incat temperatura poate fi ajustata dupa necesitati. Gazul este o alegere raspandita, chiar si in cazul lipsei unui furnizor de gaz metan. Consumatorii pot utiliza buteliile de GPL (Gaz Petrol Lichefiat) procurate de la punctele de vanzare specializate sau rezervoarele speciale, amplasate in exteriorul cladirilor.

    Plitele sunt prevazute cu aprindere electronica, astfel incat aprinderea arzatoarelor nu necesita utlizarea chibritului sau a brichetei.Un atribut comun al plitelor este valva de siguranta. Datorita acestui mecanism se exclud scurgerile de gaz in cazul stingerii accidentale ale arzatoarelor, prevenind astfel orice risc.

    Majoritatea bucatarilor profesionisti prefera gatitul la flacara, datorita controlului usor asupra temperaturii, ceea ce permite gatirea preparatelor delicioase mult mai usor.

    Pagina 1 din 2

    Adauga un comentariu

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.