icon_ceas_alb
De Rusalii, 16 - 17.06.2019, magazinele Dedeman si Serviciul Suport Clienti vor avea program normal. Vezi programul ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    DedeManualTM - Ghid de cumparare vopsele lavabile

    Ghid de cumparare vopsele lavabile

    Vopsitul este una dintre cele mai simple operatii pe care o putem face in casele noastre si care sa aiba un impact major asupra confortului din locuinta.

    Alegerea vopselei lavabile

    Aceasta operatie poate avea loc atat in exteriorul cladirilor pentru a proteja sau schima aspectul estetic al cladirii, cat si la interior pentru a spori gradul de confort al incaperilor. Pentru a putea alege o vopsea lavabila mult mai usor si care sa va satisfaca nevoile ar trebui sa luam in calcul cativa pasi de baza care trebuie urmati.

     

    Vopsit interior sau exterior?

    Primul pas ar fi acela de a sti unde vreau sa vopsesc: la interior sau la exterior si l-am considerat ca fiind primul deoarece o vopsea de exterior are rezistenta la cicluri de inghet – dezghet, are rezistenta la radiatiile ultraviolete, are rezistenta net superioara la curatare (chiar spalare ), au rezistenta la alge, mucegai, muschi, licheni etc. in timp ce vopselele de interior nu au aceste proprietati.

    Caracteristicile vopselelor de exterior si lipsa prezentei lor la cele de interior, ne spun foarte clar ca aplicarea unei vopsele de interior pe fatada unei cladiri este o greseala grava. In schimb aplicarea vopselelor de exterior in zone predispuse la murdarie la interior, ex: casa scarii, la bloc, holuri etc., nu reprezinta o greseala.

     

     

    Aplicatul vopselei lavabile la interior

    Un alt lucru important de stiut in alegerea vopselelor lavabile il reprezinta locul unde doresc sa vopsesc in interiorul locuintei si anume: care incapere din casa. Este important, deoarece sunt zone predispuse la murdarie (ex: holuri), sau umiditate ( bai, bucatarii) si doar in functie de asta pot face o alegere corecta.

    Este bine de stiut ca exista vopsele create special pentru bai si bucatarii si care au o rezistenta marita la umezeala si mucegai, de asemenea rezistenta la curatare nu este aceeasi la toate si in functie de destinatia incaperii pot alege o lavabila mai rezistenta.

     

     

    De cata cantitate am nevoie?

    Pentru a sti ce cantitate de vopsea aveti nevoie este necesara o masurare in prealabil a suprafetelor, dupa care, luand in calcul specificatiile de consum date de catre producatori, se face un necesar.


    Pagina 1 din 2

    Adauga un comentariu

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.